Assassin's Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii din România

Assassin's Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii din România la o luptă pentru supraviețuire pe mare și pe uscat, care surprinde prin personajele inedite și noua poveste palpitantă. Astfel, gamerii vor avea ocazia de a lua parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei Assassin's Creed.

Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care şi cel din Bucureşti, Assassin's Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când pirații făceau legea și amenințau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay exploziv, diferit de episoadele anterioare. Povestea şi lumea de joc se depărtează şi ele de moștenirea Assassin's Creed, conflictul dintre asasini şi templieri cedând lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway şi echipajului său de piraţi. În joc îşi vor face apariţia şi alţi pirați celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

Assassins Creed 4 - Black Flag

Participanţii la eveniment vor avea șansa de intra în pielea lui Edward Kenway pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziaşti cunoscători ai universului AC vor fi răsplătiți cu premii demne de orice pirat: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri și multe alte surprize. În plus, fanii vor avea ocazia să îi cunoască persoal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucureşti.

Evenimentul se va încheia cu o tombolă, care oferă tuturor participanţilor șansa de a pleca acasă cu o ediție de colecție Assassin's Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition, dar și cu ediții standard ale jocului.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6, București.

Cele mai citite