NVIDIA a lansat GeForce GTX 780 Ti

NVIDIA lansează unitatea de procesare vizuală NVIDIA® GeForce® GTX™ 780 Ti, proiectată pentru a oferi perfomanță de top la rezoluții extreme, în cele mai cunoscute jocuri PC ale toamnei: Assassin's Creed IV—Black Flag, Call of Duty: Ghosts și Batman: Arkham Origins. GeForce GTX 780 Ti este dotat cu cel mai avansat procesor vizual al companiei, oferind o performanță de top fără comprims asupra nivelului de zgomot sau a setărilor termice.

Placa grafică GTX 780 Ti are la bază arhitectura NVIDIA Kepler. Aceasta permite folosirea unor materiale cu densitate termică redusă ce asigură un grad optim de răcire, zgomot redus și o performanță crescută.

NVIDIA GeForce GTX 780Ti

GTX 780 Ti are posibilitatea măsurării numărului de frame-uri pe secundă, funcție menită să mențină cea mai fluidă experiență de joc posibilă. Procesorul grafic este de asemenea compatibil cu tehnologia NVIDIA G-SYNC™, ce elimintă efectul de rupere a imaginii, cel de stutter și lag-ul.

Carcasa din aluminiu, împreună cu logo-ul GeForce GTX iluminat și fereastra din policarbonat conferă procesorului un design industrial, ce evidențiază caracteristicile tehnice ale plăcii video.

GTX 780 Ti este dotat cu 25% mai multe nuclee față de GTX 780 GPU și este dotat cu memorie 7Gbps. Compatibilitatea cu tehnologia NVIDIA GPU Boost™ 2.0 oferă posibilitatea de overclocking și opțiuni de setare a gradului de performanță livrat. Comparativ cu unitatea de procesare vizuală GTX 780, noul GTX 780 Ti este în medie cu 12% mai rapid.

Tehnologia G-SYNC a fost realizată după ani de cercetare și sincronizează rata de actualizare a imaginii cu potențialul de procesare al GPU-ului, astfel încât imaginile să fie afișate în momentul efectiv al procesării. Rezultatul: scenele sunt redate instant, obiectele sunt mai clare iar experiența de joc devine mult mai fluidă.

Tehnologia G-SYNC include un modul NVIDIA G-SYNC, integrabil în monitoare de gaming și în elementele hardware și software încorporate în modele selectate de plăci video bazate pe arhitectura Kepler, precum GeForce GTX 780 Ti.

GeForce GTX 780 Ti este de asemenea compatibil cu cele mai noi inovații tehnologice NVIDIA, printre care motorul PhysX® și soluția anti-alising TXAA™. Pentru gamerii care revendică cele mai bune condiții de joc, tehnologia NVIDIA SLI® permite utilizarea mai multor GPU-uri simultan și oferă posibilitatea sporirii perfomanței mulțumită celor patru opțiuni de configurare disponibile.

Toate procesoarele grafice GeForce GTX sunt compatibile cu software-ul GeForce Experience™, ce stabilește automat setările video ale jocului pentru îmbunătățirea experienței de gaming, notifică utilizatorii cu privire la actualizările software disponibile și instalează automat driverii GeForce Game Ready™ astfel încât utilizatorii să obțină un maximum de performanță în cele mai noi titluri de gaming, chiar la momentul lansării acestora.

Printre tehnologiile de gaming disponibile exclusiv posesorilor GeForce se numără și NVIDIA ShadowPlay™. Acestă funcție gratuită este integrată în cele mai recente versiuni ale GeForce Experience și permite înregistrarea gameplay-ului pentru ca jucătorii să aibă acces la cele mai captivante momente pentru a le împărtăși întregii lumi.

Prin utilizarea encoderului integrat în arhitectura Kepler, impactul ShadowPlay asupra frame rate-ului jocurilor este considerabil mai mic în comparație cu aplicațiile tradiționale destinate întrgistrării, care pot avea un efect negativ semnificativ asupra sistemului. Încă de la lansarea variantei beta, mai mult de 150.000 utilizatori GeForce au beneficiat de această soluție, încărcând peste 15.000 de videoclipuri obținute cu ajutorul ShadowPlay pe YouTube.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti este disponibil în oferta celor mai importanți furnizori de profil, inclusiv ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point Of View și Zotac. Lista partenerilor variază în funcție de regiune. Prețul de pornire estimativ va fi 2999 RON iar pentru un interval de timp limitat, procesoarele grafice vor fi însoțite de o copie gratuită a jocurilor Batman: Arkham Origins, Assassin's Creed IV—Black Flag și Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist.

Cele mai citite