Kingston lansează noi kituri de memorie, ce completează linia HyperX Predator

Kingston lansează noi kituri de memorie, ce completează linia HyperX Predator. Aceste noi module funcționează la o frecvență de 2800MHz și sunt dedicate entuziaștilor și pasionaților de overclocking, dar și integratorilor de sisteme PC.

HyperX Predator reprezintă cea mai rapidă gamă de memorii Kingston. Aceasta beneficiază de un design agresiv, menit să consolideze aspectul și performanța celor mai noi componente PC, oferind în același timp o dispersie eficientă a căldurii.

Kingston HyperX Predator

Kitul de memorie este certificat Intel XMP şi a fost testat şi validat pe o gamă variată de plăci de bază, disponibile în prezent pe piaţă. Utilizatorii pot supratacta memoriile cu uşurinţă, fără ajustări manuale, prin simpla selectare a unui profil BIOS.

"Ne mândrim cu faptul că putem oferi kituri de memorie cu frecvențe de 2800MHz overclocker-ilor, entuziaștilor și integratorilor de sisteme din întreaga lume," declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România și Bulgaria. "Inginerii HyperX vor continua să lucreze pentru îmbunătățirea vitezelor la care funcționează memoriile, cu scopul final de a putea oferi cele mai bune produse clienților noștri."

HyperX Predator la 2800MHz sunt disponibile în capacităţi de la 8 GB până la 16 GB, în configuraţii de kituri dual channel şi quad channel. Noul kit de 2800MHz este în prezent disponibil în varianta de 8GB, în regim dual-channel, cu latențe CAS de 12.

Toate produsele de memorie HyperX beneficiază de garanţie pe viaţă.

Cele mai citite