ASUS Vulcan review - castile silentioase

Confort

Vulcanul e destul de confortabil la purtat, dar nu asa de mult ca Echelon. Nu ma intelegeti gresit, castile sunt bine captusite decat Echelon cel putin, cu pernite mai groase atat la cupe cat si la banda. Cupele, insa, sunt elipsoide si nu foarte mari, asa ca nu se potrivesc foarte bine pe urechile tuturor. Rezultatul este ca, in anumite situatii, pernitele de memorie pot apasa pe ureche, si desi asta nu va fi o problema initial, devine o problema dupa vreo 2-3 ore de uz continuu. Cel putin asta a fost situatia in cazul urechilor mele de marime medie.

ASUS Vulcan - Earcups

Dupa cum am mai spus, cupele nu se pivoteaza pe lateral, ci folosesc un pivot sferic. Acesta permite miscarea in toate directiile, ce-i drept limitata, si muleaza deci cupele pe forma capului.  Per total, cadrul exercita mai putina presiune pe craniu comparativ cu Echelon, desi Vulcan este mai greu putin.

ASUS Vulcan - Ear Pads

Suprafata de piele proteica este similara cu cea folosita pe Echelon. Este vorba de aceeasi piele artificiala, moale, subtire, si usor lucioasa. Pernitele sunt inlocuibile.

 

« Prev
4/8 Next »

Cele mai citite