ASUS Vulcan review - castile silentioase

Prima impresie

Vulcan ANC este continuta de o cutie relativ simpla, genul care are o imagine decenta a produsului pe fata, si toate informatiile necesare pe laterale, pe spate, iar sub panoul deschis (da, are asa ceva), care ne permite sa vedem clar cutia protectiva in care se afla castile. Pe langa carcasa neagra decorata cu logoul RoG, avem documentatia standard: un ghid quick-start, si documentul de garantie (care arata ca o cartulie mica).

ASUS Vulcan - Pack

Deschizand carcasa protectiva, gasim inauntru castile Vulcan ANC, impreuna cu un cablu detasabil extrem de cauciucat, asa-numitul microfon "katana", si un conector splitter de 3.5 mm 1-tata-stereo/2-mama-mono.

Cupe

 

Vulcan are un design over-the-ear, folosind cupe elipsoide cu captuseala din burete cu memorie acoperit in piele sintetica proteica. Spre deosebire de Echelon, insa, pernitele sunt detasabile. Nu stiu daca ASUS produce sau vinde pad-uri de schimb.

ASUS Vulcan - Right Earcup ASUS Vulcan - Left Earcup

In loc de a folosi un brat pivotant pentru cupe, acestea se rotesc liber fata de banda, ceea ce permite o asezare mai naturala a castilor pe craniu.

Banda

Banda la randul sau este destul de captusita, ceva mai abitir ca cea de la Asus Echelon. Cu ajutorul a doua balamale de otel aflate la aproximativ 3 cm de cupe, castile se pot strange pentru a incapea in carcasa.

ASUS Vulcan - Headband

Banda pare a fi strabatuta de un schelet metalic, fapt sugerat si de cele doua extensoare metalice. Daca masuratorile mele sunt precise, bratele pot fi extinse cu un 2.5 cm pe fiecare parte. Am numarat 11 pasi pentru fiecare extensor.

Cablu si controller

ASUS Vulcan foloseste un cablu detasabil cauciucat (care nu cred ca poate fi inlocuit) cu un controller in-line aflat la 1m in jos pe cablu. Controllerul are o rotita pentru volum, un buton de mute, si o clema cu care se poate atasa de haine.

ASUS Vulcan - Inline Remote ASUS Vulcan - Connectors

Cablul se termina cu 2 conectori de 3.5 mm placati cu aur si un mic soclu unde puteti atasa microfonul daca nu aveti nevoie de el.

Microfon

Spre deosebire de Echelon, ASUS a optat sa foloseasca un microfon semi-flexibil sub forma de "katana" care este capabil sa fie indoit pe mijloc. Microfonul este complet detasabil, dar dat fiind ca soclul sau de 3.5 mm este adancit inauntrul castii, este imposibil de a folosi alt microfon decat cel inclus in pachet.

 

« Prev
2/8 Next »

Cele mai citite