Lenovo lansează primul său smartphone cu tehnologie LTE - noul Lenovo Vibe Z

Lenovo lansează primul său smartphone cu tehnologie LTE - noul Lenovo Vibe Z, un dispozitiv elegant, subţire şi rapid, echipat cu tehnologii de control prin gesturi şi de prelucrare a fotografiilor. Totodată, au fost prezentate încă trei noi telefoane: S930 - un smartphone de mari dimensiuni (6 inch), pentru “dependenţii” de conţinut media; S650 - un “cal de muncă” de 4.7 inch, compact şi stilat; şi A859, un performant dispozitiv de 5 inch, capabil de orice.

Aceste patru noi dispozitive completează portofoliul de telefoane Lenovo, care include toată gama de modele, de la mobilele clasice (feature phone) până la smartphone-uri premium.

Primul smartphone Lenovo prevăzut cu tehnologie LTE, noul Vibe Z, oferă adevărata mobilitate prin transfer rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s), pentru a-i satisface chiar şi pe cei mai avizi utilizatori. Echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z funcţionează pe reţele GSM/UMTS, cu bandă de frecvenţă până la 2100 şi dispune de conectivitate WiFi 802.11ac şi Bluetooth 4.0.

Lenovo Vibe Z

Vibe Z are o carcasă subţire de 7.9 mm din argint sau titan, care cântăreşte doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser şi crează senzaţia unei ţesături, pentru o susţinere comodă, iar utilizatorii vor aprecia ecranul tactil IPS de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD 1920x1080 pixeli şi unghi larg de vizionare. Ecranul 20/20 Vision (pixelii sunt invizibili de la o distanţă  normală) are o densitate de 400 ppi.

Elegant la exterior, Vibe Z este plin de tehnologii moderne la interior, începând cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, 2 Gb de memorie şi până la 16 GB de stocare internă. Software-ul dedicat, de procesare a imaginilor, şi camerele de înaltă rezoluţie, îi permit noului Vibe Z să intre în graţiile pasionaţilor de fotografie. Vibe Z are în partea din spate o cameră de 13 MP, cu apertură mare (f1.8), care abordează relaxată scenele cu lumină puţină şi realizează fotografii extraordinare, dar şi o cameră frontală de 5 MP, echipată cu o lentilă de 84°, pentru imagini cu unghi larg. Aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery pot adăuga efecte amuzante fotografiilor, iar aplicaţiile Lenovo SHAREit permit distribuirea documentelor şi fişierelor multimedia către alte telefoane Android, printr-o conexiune WiFi peer-to-peer, evitând costurile de transmitere a datelor prin reţea.

Noul Vibe Z introduce o serie de personalizări ale interfeţei Android 4.2, precum Lenovo Launcher, o funcţionalitate care aduce toate aplicaţiile utilizatorului pe ecranul de pornire, sau controlul prin gesturi.

Smartphone-ul S930 îi satisface chiar şi pe cei mai avizi consumatori de conţinut media, prin experienţa video şi gaming oferită, în timp ce S650 este un puternic dispozitiv media de buzunar. Ambele smartphone-uri au doar 8.7 mm grosime şi sunt prevăzute cu aceeaşi carcasă argintie, gravată cu laser, folosită la Vibe Z. Totuşi, S930 vine cu ecran mare de 6 inch şi 1280x720 pixeli, în timp ce S650 oferă un display gHD IPS de 4,7 inch, 960x540 pixeli, cu unghi larg de vizionare.

Lenovo S930

Modelul S930 crează o experienţă audio complexă şi imersivă, cu ajutorul celor două difuzoare cu tehnologie Dolby Digital Plus şi a senzorilor direcţionali, care ajustează sunetul pentru o mai bună senzaţie de spaţialitate.

Lenovo S650

Echipate cu procesoare MediaTek Quad Core şi Android 4.2, smartphone-urile S930 şi S650 au câte doua sloturi SIM, camere de 8 MP cu flash în spate şi camere frontale, asistate de aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery, şi 8 GB spaţiu de stocare. Ambele telefoane sunt prevăzute cu control prin gesturi şi cele mai noi personalizări oferite de aplicaţia Lenovo Launcher.

Conceput pentru o performanţă cuprinzătoare, telefonul A859 combină mai multe caracteristici, care asigură o experienţă de utilizare excelentă. Disponibil în alb sau negru, A859 are grosimea de 9.2mm şi un ecran IPS de 5 inch, cu o rezoluţie HD de 1280x720 pixeli şi unghi de vizionare de 178°.

Lenovo A859

La fel ca seria S, A859 este un smartphone dual-SIM, echipat cu un procesor MediaTek 6582, rulează Android 4.2, are o cameră de 8 MP în spate şi 8 GB spaţiu intern de stocare. 

Cele mai citite