Fractal Design ARC XL review - spatiu bine organizat

Exterior

La prima vedere, masiva cutie ne cam da o idee la ce ar trebui sa ne asteptam in interior. Pe partea din fata gasim un desen destul de simplistic al carcasei.

Fractal Design ARC XL box back

Pe partea dim spate a cutiei gasim o schema ce detaliaza sasiul si accesoriile, plus explicatii pentru fiecare din ele.

Fractal Design ARC XL box

In pachet gasim cam toate acesoriile la care ne-am astepta. Daca aveti nevoie despre cum ar trebui sa instalati carcasa, gasiti in interiorm si un manual destul de detaliat.

Fractal Design ARC XL accessories

Arc-XL este o carcasa full-tower dotata cu 4x 5.25 bay-uri si un grill frontal ce acopera un ventilator de Silent R2 de 140mm pentru intake. Dimensiunile carcasei sunt 232 x 572 x 552mm, iar greutatea sa este 13.8 kilograme.

Fractal Design ARC XL

Pe panoul lateral stang gasim o fereastra acrilica care prezinta interiorul. Celalalt panou este din otel vopsit negru.

Fractal Design ARC XL right

Panoul din spate dezvaluie spatiul desemnat sursei, 9 slot-uri de extindere, interfata pentru motherboard, si 3x grill-uri pentru air-flow, unul din ele acoperind un ventilator Silent R2 de 140mm.

Fractal Design ARC XL rear

Partea superioara a sasiului este compus dintr-un grilaj gigantic detasabil, unde gasim slot-uri desemnate pentru 2 ventilatoare de 140mm si unul de 120mm.

Fractal Design ARC XL top

Fractal Design a adaugat porturile in partea superioara a carcasei. Sunt 2 USB-uri 2.0, 2 USB 3.0, 2x slot-uri jack 3.5mm pentru casti si microfon, si controller-ul pentru ventilatoare. Butonul de power este fix in centru si are un LED integrat in el, in timp ce butonul pentru reset este foarte mic si inserat in margine, ceea ce inseamna ca nu prea poate fi amplasat manual.

Fractal Design ARC XL interfaces

In partea inferioara a carcasei gasim un alt grill, care se intinde in spatiul desemnat sursei si al unui alt ventilator de 140mm. Un filtru detasabil asigura ca nu intra nici un fel de praf in sursa.

Fractal Design ARC XL bottom

Piciorusele pentru support sunt asimetrice, cele frontale fiind mai mai mari decat cele din spate.

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite