ACL, impreuna cu AVerMedia, organizeaza "AVerMedia Cup" la League of Legends

ACL, impreuna cu AVerMedia, organizeaza "AVerMedia Cup" la jocul League of Legends, cu premii in valoare de 1500 Euro. Numarul maxim de echipe acceptate este 64. Competitia se va desfasura pe perioada a 5 zile: 17-21 Februarie 2014. Meciurile vor incepe de la ora 20:00.

Sistem de joc :

  1. Harta : Summoners Rift
  2. Modul de joc : Turnament Draft
  3. Un joc se termina la distrugerea Nexusului advers sau la capitularea echipei adverse.
  4. Dovada a victoriei: print la terminarea jocului din partea echipei castigatoare + upload pe forum la sectiunea dedicata turneului.
  5. Single elimination.

Per total vor exista doua sesiuni de calificare, una va avea loc Luni si Marti seara, cealalta Miercuri si Joi seara, ambele pe sistem braket, Single Elimination, cu Bo1 toate meciurile.

AVerMedia Cup 2014

Din fiecare Qualifier se califica doua echipe, care ajung in finala. Astfel, cele 4 echipe calificate vor juca Vineri seara pentru stabilirea ierarhiei. Fiecare meci va cuprinde un Bo3. Daca, la finalul jocurilor, exista 2 echipe la egalitate, departajarea se va face in urma numarului de jocuri castigate/pierdute din cele minim 6, maxim 9, pentru fiecare echipa. Daca in continuare este egalitate, echipele in cauza vor mai juca un Bo1 pentru departajare.

Premii:

Locul 1: Live Gamer Portable x 5
Locul 2: Live Gamer HD Lite x 5

NU SE PERCEPE TAXA DE INSCRIERE!

Pentru INSCRIERI intrati AICI : http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=20

Cele mai citite