Lenovo anunţă lansarea oficială, în România, a noului laptop ThinkPad X1 Carbon Mystique

Lenovo anunţă lansarea oficială, în România, a noului laptop ThinkPad X1 Carbon Mystique, vârful de gamă al familiei de dispozitive portabile Thinkpad. Noul laptop, cu un ecran de 14 inch şi o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent şi performant datorită construcţiei sale din fibră de carbon şi echipamentelor premium, precum tastatura Adaptive Keyboard, bateria cu tehnologie RapidCharge, sistemul patentat de răcire şi un uimitor ecran ThinkPad ColorBurst Display.

Noul X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran tactil, cu 10 puncte de atingere, ceea ce îmbunătăţeşte acurateţea şi responsivitatea. Ecranul anti-strălucire, ThinkPad ColorBurst Display (WQHD, 2560 x 1440), afişează un text mult mai clar, cu imagini strălucitoare şi culori reale. Varianta HD+ (1600 x 900) este de asemenea disponibilă.

Folosirea noului ThinkPad X1 Carbon este acum mai simplă decat oricând, datorită sistemului de control prin gesturi, iar tastatura dispune de tehnologia intuitivă Adaptive Keyboard – care modifică automat funcţiile şi aspectul tastelor suplimentare, în funcţie de aplicaţia care rulează.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Mistique

X1 Carbon Mystique este practic indestructibil, fiind testat conform specificaţiilor militare de rezistenţă. Construit din fibră de carbon, folosită la asamblarea sateliţilor, Mystique este cel mai rezistent ThinkPad construit vreodată. Pentru a fi siguri de acest lucru l-am supus la opt teste diferite, în condiţii extreme de praf, vibraţii, căldură, altitudine, apă şi umiditate. Astfel, utilizatorii pot fi relaxaţi în faţa unor inundări sau şocuri accidentale, expunerii la căldură sau oricărei întâmplări obişnuite, pentru cei cu un stil de viaţă foarte dinamic.

Echipat standard cu un cititor de amprente, noul X1 Carbon permite logarea pe baza datelor biometrice, astfel încât o simplă atingere de deget devine parola dumneavoastră. Caracteristicile de securitate Intel şi opţiunile vPro măresc nivelul de protecţie, iar cipul Trusted Platform Module (TPM) criptează şi mai profund datele sensibile.

Chiar şi în design-ul său ultrasubţire, noul X1 Carbon este mai răcoros decât oricând. De fapt am reproiectat palele ventilatorului patentat de Lenovo, astfel încât X1 Carbon să ofere aceeaşi performanţă silenţioasă şi răcoroasă pe care clienţii o aşteaptă de la orice ThinkPad.

Cu o greutate care porneşte de la numai 1.3 kg, noul X1 Carbon este cel mai uşor Ultrabook de 14 inch, iar la o grosime de numai 17.72 mm, este cel mai subţire ThinkPad construit vreodată.

Noul X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare. Iar dacă la finalul zilei mai aveţi de lucru, tehnologia RapidCharge încarcă bateria până la 80% în mai puţin de o oră.

Cele mai citite