[MWC 2014] Huawei a lansat smartphone-ul Huawei Ascend G6 4G

Huawei a lansat smartphone-ul Huawei Ascend G6 4G în cadrul târgului internațional Mobile World Congress 2014. Având o grosime de 7,85 mm și o greutate de 115 grame, Ascend G6 4G a fost inspirat de designul "dublu C", al lui Ascend P6.

Huawei Ascend G6 4G redă culori vibrante și clare, cu ajutorul ecranului qHD de 4,5 inch, cu rezoluție 960 x 540 și 245PPI. Cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei are la bază un procesor quad-core de 1,2 GHz și o baterie rezistentă Lithium Polymer de 2000 mAh, care economisește până la 30% din energia consumată. Huawei Ascend G6 4G LTE permite, astfel, o autonomie mai îndelungată.

Utilizatorii vor putea descărca filme în doar câteva minute sau vor putea încărca fișiere pentru muncă în doar câteva secunde, datorită unei viteze de până la 150 Mbps. Albumul foto inteligent, conexiunea la Internet, alături de posibilitatea de a administra notificările primite, respectiv permisiunile cerute, asigură un control deplin asupra informațiilor pe care utilizatorul le distribuie.

Huawei Ascend G6

Interfața intuitivă și ușor de folosit, a celei mai noi versiuni Emotion UI 2.0, face ca utilizarea smartphone-ului Huawei Ascend G6 4G să fie la îndemâna oricui. Ecranul de pornire, precum și opțiunile îmbunătățite, Standard și Simplicity, permit atât navigarea facilă, cât și personalizarea telefonului prin intermediul celor aproximativ 1000 de teme disponibile online, create pentru a se potrivi preferințelor fiecărui utilizator.

 

Smartphone-ul Huawei Ascend G6 4G aduce oportunități de a explora lumea prin opțiuni de fotografiere, precum multi-shot, fotografiere orizontală sau panoramică, datorită camerei principale de 8 MP cu deschidere de AF BSI f/2.0. Ascend G6 4G oferă o experiență îmbunătățită și în privința fotografiilor realizate cu smartphone-ul, datorită tehnologiilor propietare Huawei, self-focus și preview screen.

Utilizatorii pot adăuga o nouă dimensiune fotografiilor lor, datorită funcției Voice Photo, prin care se poate înregistra un clip audio de 10 secunde, care să însoțească fotografia realizată, iar rezultatul obținut poate fi împărtășit pe Facebook sau WeChat.

Totodată, persoanele cărora le place să își facă fotografii singure (selfie) vor fi impresionate de funcția "hands-free selfie", care permite activarea vocală a camerei foto. Lumina cadrului nu va mai reprezenta o piedică în realizarea fotografiilor și a filmelor, datorită senzorului Sony IMX134 și a blițului.

Noul smartphone este disponibil în mai multe variante de culori, printre care: negru cu reflexii gri metalizate, roz cu elemente aurii, alb cu roz sau auriu. Pentru modelul Huawei Ascend G6 există și o versiune 3G, cu o grosime de 7,5 mm, disponibilă în variantele de culoare negru, alb, roz, auriu sau albastru.

Cele mai citite