[MWC 2014] Panasonic plănuiește să își extindă linia de tablete Toughpad

La Mobile World Congress, Panasonic a dezvăluit planul său de a-și extinde linia de tablete Toughpad cu o versiune de 5", în toamna acestui an. Gadget-ul este destinat celor care au nevoie de un terminal rezistent și care să facă față unor situații solicitante din domenii precum servicii de urgență, siguranță publică, logistică, precum și în fabrici sau depozite.

Toughpad-ul de 5" va fi disponibil cu sistemul de operare Microsoft Windows Embedded 8 Handheld, precum și cu Android. Terminalul asigură o durată extinsă a bateriei, cu o durată redusă de încărcare, permițând utilizatorilor să-și continue lucrul chiar și atunci când sunt în mișcare.

Panasonic ToughPad 5 inch

Terminalul poate fi utilizat și cu mănuși, are un display care asigură o vizibilitate bună chiar și în condiții de lumină puternică, o cameră foto de mare rezoluție, precum și opțiuni precum cititorul de coduri de bare.

Asemenea celorlalte modele din familia Toughpad și Toughbook, noul terminal va avea o construcție la fel de robustă, fiind rezistent la șocuri, căzături, temperaturi extreme, apă și praf.

Toughpad va permite concectarea unori periferice, folosind șuruburi de fixare sau prin portul USB. De asemenea, terminalul a fost folosit pentru o utilizare facilă și confortabilă, astfel că acesta vine cu accesorii precum curele prin care poate fi prins de mână sau accesorii de sprijin, prin care poate fi transformat într-un computer mobil.

Cu cele două versiuni de sisteme de operare, care includ opțiuni de voce și date, tableta de 5" va include tehnologia de reducere a zgomotului de la Panasonic, pentru a asigura o comunicare clară, fără bruiaje, în zonele zgomotoase.

Tableta va fi introdusă pe piețele europene în toamna acestui an, reprezentând cel mai nou membru al familiei Toughpad, din care fac parte și alte produse cu display-uri ce merg de la 5" la 20".

Cele mai citite