ASUS GX1000 gaming mouse – ochii de metal ai vulturului

Interiorul 

Desfacerea lui GX1000 Eagle Eye este destul de simplă, întrucât are patru șuruburi ascunse în spatele glide pad-urilor, plus alte două: unul sub o bucată de cauciuc care susține greutățile, iar altul acoperit de logo-ul Asus. Odată înlăturate, cele două jumătăți se desfac ușor.

ASUS ROG GX 1000 - PCB

Mouse-ul folosește un senzor laser AVAGO 9800, care poate merge de la 50DPI la 8200, din 50 în 50 de DPI.

Principalele micro-switch-uri pentru click stânga și click dreapta sunt OMRON D2FC-F-FN, cu o durată de viață estimată la 5 milioane de click-uri. Acesta este un standard respectat în industria mouse-urilor, dar multe mouse-uri de gaming merg mai departe, și oferă o viață de 10 sau 20 de milioane de click-uri.

  ASUS ROG GX 1000 - OMRON

Rotița de scroll este TTC, probabil una din cele mai bune soluții din industria gaming-ului.

ASUS ROG GX1000 - Scroll Wheel

Cele 3 butoane adiționale din stânga, precum și butonul de schimbare a DPI-ului folosesc micro-switch-uri OTM, care nu sunt tocmia cele mai bune. Nu sunt nici la fel de rele ca T-MEC, dar nu se ridică nici pe departe la nivelul OMRON. În schimb, sunt cu un pas în urma TTC. Binînțeles, am putea presupune că nu e nevoie ca aceste butoane să aibă o calitatea prea mare, având în vedere că trec cam prin același grad de uzură ca și butoanele de click stânga și dreapta. În general, majoritatea mosue-urilor folosesc calitatea mai slabă pentru aceste switch-uri, și TTC pentru alte butoane.

 

« Prev
3/7 Next »

Cele mai citite