ASUS GX1000 gaming mouse – ochii de metal ai vulturului

Software 

Să fiu sincer, prima oară când am deschis pachetul de software, mă așteptam la ceva rudimentar. Într-un fel, este fix ceea ce am primit, dar în același timp sunt foarte multe opțiuni pe care la alte mouse-uri de gaming nu le-am întâlnit. Așa că să începem cu începutul.

În primul rând, luminile - deși probabil că cele mai mari lumini sunt cele de pe spate, acestea nu sunt controlate prin software, ci printr-un buton de pe mouse. Prin apăsarea acestuia, vei schimba culorile luminilor.

Profiluri

Mouse-ul are patru profiluri interschimbabile, plus un Macro Tab. Fereastra principală este fereastra de profiluri, de unde poți seta aproape totul.

ASUS ROG GX 1000 - Profiles software

Setările pentru butoane îți oferă posibilitatea să aloci fiecăruia dintre cele 7 butoane câte o funcție, precum Macro, Mouse Options, Computer Functions (Keyboard shortcuts), Media Function, Internet, și chiar Rapid Fire.

Deși oferă multiple posibilități, touși nu poți aloca un buton unei aplicații.

Macro

Dacă deschizi Macro Tab, vei găsi 84 de combinații posibile între mouse și tastatură. Nu sunt la fel de multe ca cele pe care le oferă SteelSeries Engine, Razer's Synapse sau chiar software-ul Logitech, însă cu siguranță că e mai mult decât ceea ce poți găsi în majoritatea mouse-urilor de gaming.

  ASUS ROG GX 1000 - Macro software

 

« Prev
4/7 Next »

Cele mai citite