Vonino a lansat, la Cebit, tabletele Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS

VONINO a lansat luni, 10 martie, la CeBIT, tabletele Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9 și smartphone-ul Jax QS, care aduc noi funcționalități și servicii, precum Arpacloud, oferit în exclusivitate pentru produsele VONINO.

Pachetul de servicii VStorage este oferit gratuit de VONINO, împreună cu ArpaCloud și este singurul de acest fel pe piața din România, oferind nu mai puțin de 512GB spațiu de stocare în Cloud, cu posibilitatea de a face "streaming" direct de pe dispozitivul tău VONINO, fără a fi necesară descărcarea videoclipului sau a melodiei. Acest serviciu, o noutate pentru piața din Europa, este disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tabletă).

Vonino Cebit 2014

După succesul înregistrat an dupa an (bilanțul de afaceri al Vonino România, prin Advanced Technologies, fiind în 2013 de 65.000 tablete vândute, 15.000 smartphone-uri vândute, o cifră de afaceri pentru 2013 de 8 milioane de euro și o estimare a cifrei de afaceri pentru 2014 de 14 milioane de euro), compania dorește să îmbunătățească gama de produse, încercând în permanență să anticipeze nevoile și așteptările clienților, pentru a lansa întotdeauna produse electronice mai bune și mai atrăgătoare, rămânând fideli scopului inițial, de a pune produse de cea mai bună calitate la dispoziția clienților cu toate nivelurile de venituri.

Vonino prezintă la CeBIT si tabletele deja cunoscute: Sirius QSOrin HDSirius EVO și Primus QS, produse premium, aflate în portofoliul ORANGE, precum și în al unor mari retaileri ca Emag, Flanco, Domo, Altex.

Cele mai citite