MMO-ul SF action-adventure WildStar a primit data de lansare

NCSOFT și Carbine Studios au anunțat data de lansare pentru MMO-ul SF action-adventure WildStar. Aceasta va avea loc, în întreaga lume, marți, 3 iunie 2014.

Jucătorii care vor face pre-comandă vor avea acces la o serie de evenimente beta (atât closed, cât și open), și vor primi obiecte in-game și perk-uri exclusive:

    1. Early access la joc, cu trei zile înainte de lansarea oficială, cu începere de sâmbătă, 31 mai 2014
    2. Exclusiv: Rocket House
    3. O decorațiune mini-ship pentru casa din joc, care oferă puncte de experiență suplimentare
    4. Storage bag cu 10 slot-uri, pentru un inventor mai spațios
    5. Posibilitatea de a rezerva numele personajelor și ale ghildelor, înainte de lansare

WildStar Box

„Lansarea lui WildStar este momentul-cheie pentru noi", a declarat Producătorul executiv Carbine Studios, Jeremy Gaffney. „Abia așteptăm să îi vedem pe primii jucători care pornesc în călătorie de-a lungul planetei Nexus. Atât începătorii, cât și veteranii genului MMO vor avea parte de o experiență incredibilă în luptele intense din WildStar, iar ghildele și grupurile de jucători vor construi fortărețe prin intermediul sistemului Warplot și vor participa la raid-uri cu adevărat impresionante. Ne-am propus să oferim o experiență cu adevărat fun și conținut unic pentru toți jucătorii de MMO-uri , de la primul nivel până la level cap și mai departe. WildStar este un nume complet nou în industria jocurilor, un univers nou care au atras deja peste 1,4 milioane de înregistrări la Beta – ceea ce ne demonstrează că există mulți gameri care își doresc ceva nou și diferit în genul MMO."

WildStar va fi disponibil în două variante: 

    1. Ediția Standard include jocul, 30 de zile de abonament și un obiect de decorațiune a casei din joc, pe temă Eldan.
    2. Ediția Deluxe include, pentru 70 de lei suplimentari, toate elementele Ediției Standard și, suplimentar, un pachet consistent de exclusivități: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător și un dye set Eldan în ediție limitată. Ediția Deluxe va fi SteelBook și va deveni disponibilă în magazine, în cantități limitate.

Publisher-ul și studioul de producție au anunțat că pre-comenzile jocului vor începe miercuri, 19 martie 2014, la un preț sugerat de 179,99 de lei, în principalele magazine retail și online din România.

Cele mai citite