Noul program de parteneriat – AMD Partner Program

AMD a lansat oficial noul program de parteneriat – AMD Partner Program, creat pentru a ajuta și premia partenerii de distribuție, la nivel global. Programul are la bază trei piloni: Aspirație, Motivație, Design.

AMD Partner Program asigură criterii bine stabilite și, în același timp, transparente, prin intermediul unei clasificari pe nivele, oferind o serie de facilități: financiare, de acces, de marketing, de recunoaștere, tehnice, dar și beneficii materiale. Un portral îmbunătățit - AMD Partner Portal -asigură acces la informații actualizate printr-o conexiune securizată, și conținut personalizat, pentru a ajuta partenerii să își dezvolte afacerea.

Programul de parteneriat AMD recunoaște distribuitori, integratori de sistem, magazine retail si online ca fiind parteneri Elite, Premier, Provisional Premier, și Select, având la bază criterii clar stabilite. În calitatea de partener ce promovează la un nivel superior, companiile sunt eligibile să primească un pachet îmbunătățit de beneficii.

amd-logo

În funcție de statutul partenerului, cei cu indicativul Hero Builders (integratori entuziasti AMD, cu rezultate fabuloase) vor primi beneficii adiționale, dar și acces prioritar la anumite tehnologii AMD.

"Pe parcursul anului trecut AMD a introdus o serie de tehnologii inovatoare odată cu lansarea noii genetații de APU-uri, cu funcții HSA și a seriei de plăci grafice AMD Radeon™ R-Series. Aceste produse însă nu pot avea success fără un canal puternic și pasionat care să le distribuie în piață," a spus Roy Taylor, Vicepreședinte Corporate, Channel Sales, AMD.

Cand se înregistrează ca parteneri, în program, aceștia primesc acces securizat la portalul specializat, unde pot beneficia de unelte de vânzări, marketing, documentație produse, știri, recenzii, cele mai noi drivere și aplicații.

Cele mai citite