Evolio X6, smartphone-ul cu procesor Octa-Core

Evolio a lansat smartphone-ul X6, primul lor telefon cu procesor Octa-Core. Evolio X6 vine cu o memorie de 2 GB RAM și 16 GB Flash, ecran Full HD, de 5,5 inch, și baterie de mare capacitate.

"Evolio X6 este un phablet cu o putere de procesare extraordinară, prin intermediul procesorului cu 8 nuclee (octa-core), capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz, ajutat de memoria RAM de 2GB. X6 oferă o autonomie de până la o săptămână.

Ecranul de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1920x1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch, Evolio X6 oferind vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 oferă imagini clare și luminoase. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi. Marginile foarte înguste ale ecranului și cadrul metalic oferă smartphone-ului o eleganță aparte.

Evolio X6

Camera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezoluție de 13 MP și dispune de blitz și funcții precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple și realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.

Smartphone–ul Evolio X6 este Dual SIM și are încorporată tehnologia NFC (near field communication), care permite efectuarea de tranzacții financiare, schimb de conținut digital și conectarea la alte echipamente electronice.

Evolio X6 are preinstalat și softul de securitate Norton Mobile Security, care îți protejează telefonul și datele, în caz de furt, și asigură protecție antivirus și antimalware. Dacă ți-ai piedut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security îți permite, prin internet, să îl localizezi, să îl blochezi, să ștergi datele de pe el sau să declanșezi o alarmă.

Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe www.evolioshop.com, cu un discount de 20% față de prețul de listă, de 1499 lei. Smartphone-ul va fi disponibil în magazine din a doua jumătate a lunii aprilie.

Cele mai citite