Allview P7 Xtreme - 8 nuclee şi cameră rotativă

A venit pe lume smartphone-ul Allview P7 Xtreme. Noul device este dual SIM şi aduce, în premieră pentru Allview, un procesor cu opt nuclee, tactat la 1,7 Ghz, şi o cameră foto rotativă, de 13 MP.

P7 Xtreme are design unibody şi este dotat cu display IGZO IPS HD de 4,7 inch, protejat de Dragontrail X Glass. Procesorul cu 8 nuclee este susţinut de o memorie RAM de 1 GB, 16 GB stocare flash, oferă sunet DTS, conectitivate 3G, GPS şi Bluetooth, şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Una din principalele atracţii ale noului smartphone o constituie camera foto rotativă de 13 MP. Aceasta se transformă, prin rotaţie de până la 210 grade, din cameră principală în cameră secundară şi invers. Astfel, se elimină necesitatea unei camere frontale, iar fotografiile tip autoportet sunt realizate la calitate maximă. Camera foto pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de funcţii inteligente, precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, fotografiere hands free, LED flash, fotografii spion şi pauză filmare.

Allview P7 Xtreme

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului, de pe device, către orice televizor cu port HDMI, prin intermediul adaptorului wireless Smart2View. Pachetul de achiziţie include un cablu OTG, care facilitează transferul şi vizualizarea de fişiere de pe un stick USB, direct pe device.

Smartphone-ul P7 Xtreme va fi disponibil în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere, incepând din 16 aprilie 2014, la preţul de 1.299 lei. 

Cele mai citite