Lenovo a anunţat seria A, de tablete Android

Lenovo a anunţat seria A de tablete Android, în configuraţii şi dimensiuni care îndeplinesc nevoile consumatorilor, atât prin ultraportabilitate, cât şi prin performanţele multimedia.

Lenovo TAB A7-30 reuşeşte să livreze o experienţă audio, care este regăsită, în mod normal, la tabletele din categoria de 7" mai scumpe. Echipată cu două difuzoare frontale Dolby, A7-30 este tableta ultraportabilă, pe care iubitorii de muzică vor să o aibă oriunde.

Ecranul de 7" şi procesorul quad-core conferă o versatilitate neîntâlnită acestei tablete. Totodată, suportul pentru cardul SIM oferă posibilitatea de a rămâne conectat cu prietenii şi familia, în orice moment.

Lenovo A series

A7-50 este alternativa Lenovo pentru cei care îşi doresc o tabletă multimedia, dar la un buget redus. Ecranul HD, de 7 inch, lasă utilizatorul să descopere pagini de web şi documente text de o claritate excelentă. Alimentată de un processor quad-core şi echipată cu 2 camere, faţă - spate, A7-50 devine device-ul perfect pentru a citi, a sta conectat şi a naviga pe internet. Tableta este disponibilă şi sub formă A7-40, în culoarea abanos, cu o capacitate de 8 GB şi doar cu cameră frontală.

Lenovo TAB A8 vine într-o gamă variată de culori îndrăzneţe, pentru a se adapta diverselor stiluri personale, oferind divertismentul mobil perfect. Display-ul HD, de 8 inch, oferă culori puternice, iar sistemul audio Dolby® şi procesorul cu patru nuclee îl face opţiunea perfectă pentru jocuri, filme, muzică, socializare online şi altele.

Lenovo TAB A10 redă o experienţă video excelentă, fără ca utilizatorul să fie nevoit să stea acasă. Vizionaţi filme la calitate superioară, în timp ce sunteţi în mişcare, datorită ecranului HD de 10,1 inch şi a celor două difuzoare frontale Dolby. Procesorul quad-core asigură redarea cursivă a filmelor, pe tot parcursul zilei. Această tabletă este adresată iubitorilor de film.

Seria A de tablete Android va fi disponibilă în toată lumea începând cu al doilea trimestru, 2014. Deşi preţurile variază în conformitate cu piaţa, configuraţia şi modelul, fiecare tabletă din serie are un preţ competitiv, pentru a asigura accesibilitate maximă pentru toţi clienţii.

Cele mai citite