Telefoanele Nokia X sunt disponibile în România

Nokia a anunţat astăzi că noua familie de smartphone-uri accesibile - Nokia X - ce rulează Android, este disponibilă în România.

Nokia X oferă calitate şi design marca Nokia, având o interfaţă proaspătă, bazată pe tile-uri, inspirată de gama Lumia. Dispozitivul vine echipat cu Fastlane, un ecran ce permite utilizatorilor să comute mai rapid între aplicaţii. Utilizatorii se pot bucura de Nokia HERE Maps gratuit, cu hărţi offline şi navigaţie pas cu pas integrată şi Nokia MixRadio, pentru streaming de muzică şi playlist-uri descărcabile. Nokia X este, de asemenea, o introducere accesibilă către servicii Microsoft populare, inclusiv stocare gratuită în cloud, prin OneDrive.

Nokia X

Optimizat pentru entuziaşti multimedia, Nokia X este un smartphone cu un design în culori vii, îndrăzneţe. Având un design suplu, cu o grosime de doar 10,4 mm, Nokia X este echipat cu un ecran de 4 inch, rezistent la zgârieturi, şi carcase interschimbabile. Dispozitivul are la bază un procesor dual core Qualcomm Snapdragon la 1Ghz.

Nokia XL, dispozitivul premium din familia Nokia X, are un ecran de 5 inch, cameră de 5MP, cu autofocus şi bliţ, şi cameră frontală de 2MP. Nokia XL oferă aceeaşi performanţă îmbunătăţită ca Nokia X+, într-un format mai mare. Utilizatorii se pot bucura de avantajele unui ecran mai mare şi de cele două camere foto, care oferă o experienţă optimă de utilizare Skype şi aplicaţiilor video precum Vine.

Nokia XL

Smartphone-urile din familia Nokia X dispun de două ecrane: cel principal, cu un design proaspăt, bazat pe tile-uri, şi Fastlane. Fastlane înregistrează în mod dinamic modul în care oamenii îşi folosesc telefonul zi de zi, capturând lucrurile cele mai importante. Utilizatorii pot accesa Fastlane printr-un singur gest, din ecranul principal, şi pot vizualiza activitatea lor recentă şi comuta rapid între aplicaţiile lor preferate. Fastlane a fost complet reconstruit pentru familia Nokia X.

Utilizatorii pot să returneze un apel pierdut prin apelare sau mesaje text, să accepte sau să refuze invitaţii în calendar sau să controleze music player-ul – toate din ecranul Fastlane, care este acum şi mai personalizabil, fiind optimizat pentru utilizarea reţelelor de socializare. Utilizatorii pot să selecteze ce se afişează în Fastlane, să citească notificări şi să posteze pe reţele de socializare direct din Fastlane, care face această experienţă mai productivă.

Nokia X dual SIM este deja disponibil în România, prețul variind în funcție de oferta operatorilor.

Nokia X – specificații:

  1. Ecran IPS capacitiv de 4 inci
  2. Procesor Dual Core Qualcomm Snapdragon la 1 GHz
  3. 512MB RAM
  4. Cameră de 3MP
  5. Dual SIM
  6. Capacitate de extindere a memoriei până la 32GB
  7. Baterie de 1500 mAH
  8. GPS prin satelit
  9. Accelerometru
  10. Culori disponibile: verde aprins, roșu aprins, cyan, galben, negru și alb

 

Nokia XL dual SIM va fi, de asemenea, disponibil pe piață în curând, prețul variind în funcție de oferta operatorilor.

Nokia XL - specificații:

  1. Ecran capacitiv de 5 inci
  2. Procesor Dual Core Qualcomm Snapdragon la 1 GHz
  3. 768MB RAM
  4. Cameră de 5MP cu autofocus și blitz
  5. Cameră frontală de 2MP
  6. Capacitate de extindere a memoriei până la 32GB
  7. Baterie de 2000 mAH
  8. GPS prin satelit
  9. Accelerometru
  10. Disponibil în culorile: verde aprins, portocaliu, cyan, galben, negru și alb

Cele mai citite