Samsung GALAXY S5 ajunge în România

Samsung GALAXY S5 ajunge în magazinele din România începând de vineri, 11 aprilie. Cu această ocazie, Samsung Electronics România a pregătit promoții speciale, în magazinul companiei, din AFI Palace Cotroceni.

„Cu toții am așteptat lansarea noului GALAXY S5 și suntem încântați de reacțiile utilizatorilor. Pentru a le răsplăti fidelitatea, Samsung vine și anul acesta cu promoții speciale pentru primii cumpărători. Pentru că noul GALAXY S5 este un telefon creat și inspirat de oameni, ne dorim să continuăm să inovăm cu gândul la oameni și prin această ofertă specială venită odată cu lansarea noului GALAXY S5 vrem să le arătăm recunoașterea noastră prin tot ceea ce facem și să le oferim zi de zi o nouă experiență creată special pentru ei", a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing manager în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung GALAXY S5

Noul Samsung GALAXY S5 oferă o nouă dimensiune experiențelor din viața de zi cu zi, îmbinând funcții de top, precum camera foto cu cel mai rapid autofocus, cea mai rapidă conectivitate prin Download Booster, cu instrumente de fitness special dezvoltate și funcții sporite de protecție a dispozitivului. Tehnologia HDR și autofocusul de până la 0,3 secunde îi ajută pe utilizatori să capteze clipele cu adevărat importante, alături de interfața ce oferă posibilitatea de a fotografia, edita și împărtăși conținutul mult mai ușor.

Datorită funcției Download Booster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan, utilizatorii vor putea fi conectați oriunde și se vor putea bucura de transferuri mai rapide.

GALAXY S5 aduce noutăți și în ceea ce privește funcția S Health 3.0, care le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac. S Health, oferită de GALAXY S5, este completată și de dispozitivele inteligente Gear 2 și Gear Fit, concepute pentru a oferi o nouă experiență în materie de conectivitate, personalizare și control. Acestea vor fi disponibile în magazinele retailerilor din România, alături de noul GALAXY S5.

Începând de vineri, utilizatorii sunt așteptați în brand shop-urile Samsung din AFI Palace Cotroceni și Carrefour Feeria pentru a testa și a se bucure de noul GALAXY S5 și de accesoriile inteligente Gear 2 și Gear Fit, care sunt acum mai aproape de ei. Astfel, începând cu ora 11:11, primii 100 de cumpărători ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii în valoare de 400 lei, constând într-un flip cover, un S view cover, un încărcător de mașină și o cască Bluetooth. De asemenea, în paralel se va desfășura o competiție pentru utilizatori, în urma căreia zece câștigători vor pleca acasă cu un telefon Samsung GALAXY S5 cadou.

Cele mai citite