BenQ a lansat noi monitoare, dedicate segmentului office și de gaming

BenQ extinde gama de monitoare profesionale, pentru proiectare și design pe calculator (soluții CAD/CAM), prin lansarea modelului BL3200PT, special proiectat pentru cei care lucrează în programe precum SolidWorks, PTC, AutoCAD sau Maya, dar şi a celor care lucrează în industria animaţiei digitale.

Redarea gamei complete de culoare de 100% sRGB, alături de o diagonală de 32 de inch și rezoluția WQHD (2560x1440), facilitează proiectele grafice, oferind un nivel ridicat al detaliilor vizuale. De asemenea, monitorul include tehnologiile de protecție a ochilor Flicker-Free, ce îmbunătățește experiența vizuală și reduce oboseala ochilor după folosirea îndelungată, dar și Low Blue Light, ce ajută la obținerea unui nivel superior de confort vizual, prin reducerea de lumină albastră, dăunătoare retinei.

BenQ BL3200

Monitorul dispune de telecomandă OSD (On Screen Display), pentru comutarea rapidă şi comodă între modurile de vizualizare sRGB, CAD/CAM și Low Blue Light. BL3200PT are o ramă îngustă, ce permite alăturarea a două sau mai multe monitoare pentru realizarea unor arhitecturi necesare în zona de office și poate fi ajustat pe verticală, în funcție de cerințele proiectului grafic.

BenQ completează gama de monitoare dedicate segmentului pentru acasă cu seria EW40, cu diagonale, de 24, respectiv 27 de inch și display Full HD VA LED. Cele două monitoare dispun de porturi de conectivitate VGA şi HDMI, iar pentru a reda conținutul disponibil pe smartphone sau pe tabletă, fie în memoria dispozitivului, fie online, noile modele sunt echipate si cu port MHL (Mobile High-Definition Link).

Monitoarele din seria EW40 îmbină profilul ultra-subţire, cu tehnologia inovativă de redare Flicker Free și funcția Low Blue Light, pentru creșterea timpului petrecut în fața ecranului. De asemenea, prin modurile Superior Resolution şi Cinema Mode, monitorul oferă o experienţă vizuală îmbogăţită.

Noile monitoare, XL2420Z şi XL2411Z, completează gama de gaming, dispunând de modurile de redare FPS (First Person Shooter) și RTS (Real Time Strategy), ce oferă nivelul optim de luminozitate, contrast și claritate, pentru o experiență similară turneelor profesioniste de profil. În plus, opțiunea Game Mode Loader oferă posibilitatea încărcării unor setări de afișaj, special create și utilizate de gamerii profesioniști.

Împreună cu rezoluția Full HD, timpul de răspuns de 1 ms și rata de refresh de 144 Hz, tehnologia Motion Blur Reduction îmbunătățește calitatea vizuală a fiecărui cadru în mişcare. Sesiunile prelungite de gaming devin mai confortabile datorită tehnologiei Low Blue Light de ajustare a spectrului de lumină albastră. Totodată, tehnologia Flicker-free elimină pâlpâitul la toate nivelele de luminozitate, reducând disconfortul vizual şi oboseala ochilor.

BenQ XL2411Z

Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM) oferă rate de reîmprospătare optime, de 144/120/100Hz, pentru rezoluţii diferite, iar tehnologiile Display Mode (Mod afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă) oferă pasionaților de jocuri un plus de acţiune şi realism.

Funcţia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel de control şi de vizibilitate, prin iluminarea locală a scenelor întunecate.

Cele mai citite