Bethesda a lansat, în România, The Elder Scrolls Online

Bethesda Softworks anunță lansarea, în România, a jocului The Elder Scrolls Online. Disponibil în pentru PC, prin intermediul retailerilor locali, The Elder Scrolls Online este dezvoltat de ZeniMax Online Studios, fiind teoretic un prequel al series The Elder Scrolls.

Elder Scrolls Online permite jucătorilor să se aventureze în mai multe colţuri ale masivului continent Tamriel. Aceștia pot alege propriul stil de joc pe măsură ce explorează o lume vastă, plină de questuri eroice, atât singuri, cu un grup de prieteni sau chiar împreună cu sute de alți jucători, în cadrul unor bătălii grandioase, pentru salvarea Imperiului.

"Suntem recunoscători pentru reacția copleșitoare la adresa The Elder Scrolls Online" a declarat Matt Firor, Game Director pentru The Elder Scrolls Online. "Cu 5 milioane de persoane înregistrate pentru testul beta, este clar pentru noi că mulți fani sunt dornici să se aventureze online și să încerce tot ceea ce are acest joc de oferit. Suntem încântați să știm că jocul ajunge acum în mâinile voastre. "

Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online a primit titlul de Best Role Playing Game în cadrul E3 2013, fiind de asemenea unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2014. Titlul anterior al popularei serii, The Elder Scrolls V: Skyrim, a fost lansat în 2011, bucurându-se atât de aprecieri din partea criticilor, ce i-au acordat mai multe premii "Game of the Year", cât și de un succes comercial impresionant, ca rezultat al vânzărilor de peste 20 de milioane de copii, la nivel mondial.

The Elder Scrolls Online pentru PC este oferit în România, pentru o perioadă limitată de timp, împreună cu bonusul Explorer's Pack, care vă dă posibilitatea să jucați cu oricare dintre cele nouă rase, în orice Alianță, să găsiți comorile din joc mult mai ușor, datorită hărților disponibile la care veți avea acces, și să vă bucurați de compania unui mic prieten virtual.

În plus față de lansarea versiunii pentru PC, The Elder Scrolls Online este în dezvoltare și pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Cele mai citite