Consortium Review: Bishop 6 ar fi vrut altceva

La prima vedere

În primele cinci minute, jocul se imbraca in ceva mai comfortabil și cu un zambet pe față, spune: Nu sunt un joc. Pe bune!” Pe parcurs, intervine chiar și developer-ul, devenind o parte din poveste. iDGi chiar vor sa te faca sa crezi ca totul este real, chiar și în momentul in care crăpi, și tre sa dai reload, de fapt te duci într-altă dimensiune și joci din nou aceeași secvență.

În privința voice acting-ului, acesta este prezent pese tot: uneori, personajele vorbesc în cele mai monotone voci pe care le-ai auzit vreodată, iar în alte situații își ridică vocea considerabil.

Din punct de vedere mecanic, Consortium mai are nevoie de multe modificări. Am întâlnit o mulțime de bug-uri care m-au obligat să încep de la zero și mai apărea și un CTD în mod aleatoriu.

Optimizare

Jocul este plin de personalitate, combinând elemente a' la Deus Ex, Mass Effect și System Shock cu ajutorul unui sistem grafic foarte stilizat, plin de culori. Fidelitatea nu este punctul sau forte, totuşi: animaţiile aduc aminte de jocurile anilor '90, fiecare personaj pare să fi fost scos din cele mai adânci şanţuri din 'Uncanny Valley', iar calitatea texturilor este sub mediocră.

  Consortium advanced video

Consortium nu are cerințe de sistem prea mari deoarece este construit pe engine-ul grafic Source a celor de la Valve. Există momente în care frame-rate-ul se chinuie, iar meniul de opțiuni nu este extrem de detaliat, dar se descurcă cu elementele de bază.

Mai jos veți găsi cerințele minime și specificatiile sistemului utilizate în cadrul review-ului.

Cerinte minime de sistem

CPU

Intel Core2 Duo 2.5 Ghz, AMD Athlon X2 64 2/7GHz

RAM

4 GB RAM

HDD

7GB disponibil

Video

Nvidia GeForce GTX 260 sau AMD Radeon HD  4890

Sistem de operare

32-bit Vista, Windows 7, Windowa 8, Win 8.1

Retea

-

PC pentru jocuri

CPU

Intel Core i5-2500K @ 3300 Mhz

RAM

Corsair 8GB, DDR3

HDD

OCZ Agility3 60GB, SATA3

Video

 Asus Radeon 6950 DirectCU II & MSI NVidia GTX 680 OC TwinFrozr 

Sistem de operare

Windows 7

Retea

Broadband

« Prev
2/5 Next »

Cele mai citite