Oferta HTC One (M8) la Cosmote

COSMOTE România introduce, în portfoliu, cel mai nou vârf de gamă lansat de HTC, compatibil cu tehnologia 4G: HTC One (M8). Noul smartphone este prevăzut cu o carcasă din metal, unibody, și cu un Smart Sensor Hub, care anticipează nevoile utilizatorului și introduce funcția Motion Launch, pentru a facilita sarcinile de zi cu zi. Tehnologia Duo Camera oferă fotografii creative, cu aspect profesional și efecte uimitoare, iar HTC BoomSound™ stabilește noi standarde ale calității audio pe smartphone.

Carcasa unibody, din metal, a lui HTC One (M8), se completează cu un display de 5 inch Full HD (1080p) și cu cea mai nouă intefață HTC Sense 6, redesenată complet, pentru un aspect vizual mai atrăgător, cu teme cromatice personalizabile și o experiență de utilizator intuitivă. Noua interfață vine cu funcții precum Motion Launch, care permite detectarea imediată a poziției și mișcării, ceea ce permite utilizatorului să interacționeze cu telefonul fără să aprindă ecranul. Un simplu gest de glisare activează dispozitivul, iar funcția Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul.

HTC BlinkFeed este mai ușor de parcurs, cu o acțiune continuă de scroll, cadrane adaptabile și o nouă grafică, ce prezintă articolele într-un mod mai aerisit și mai comod de citit.

HTC One M8

Noul HTC One (M8) aduce o dimensiune total diferită imaginii pe mobil prin includerea în premieră a unei Duo Camera, care împreună cu tehnologia HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash și cu funcția înregistrare video Full HD (1080p), realizează imagini excelente, în toate condițiile de lumină. Camera frontală, de 5 MP, captează cu ușurință fotografii selfie, iar camera Duo se evidențiază printr-un senzor de adâncime, pe lângă modulul HTC UltraPixel, captând informații detaliate, în profunzime, ale unei scene și permițând o gamă largă de efecte.

Tehnologia HTC BoomSound asigură un sunet puternic, mai clar, cu tonalități diferite, de la cele mai înalte, la cele bass. Cu două difuzoare frontale, dotate cu amplificatoare noi, camere reproiectate ale difuzoarelor și cu profile audio personalizabile, HTC One (M8) aduce un sunet cu 25% mai puternic decât HTC One (M7).

Terminalul funcționează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801, quad-core, de 2,3 GHz. HTC One (M8) are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Dispozitivul permite și utilizarea unui card microSD de până la 128 GB și este prevăzut cu o baterie Li-Polymer, cu o capacitate de 2600mAh. Acest lucru va permite bateriei să dureze cu 40% mai mult decât la HTC One M7. Încărcată complet, aceasta va oferi putere de funcționare pentru 14 zile, în modul de economisire extremă a bateriei, timp în care utilizatorul poate prelua apeluri, SMS-uri și e-mail-uri.

Noul HTC One (M8) este disponibil la prețul de 999 lei, împreună cu abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru 45 euro pe lună (TVA inclus), oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, precum și trafic de date (viteza scade după depășirea traficului de date recomandat de 4GB).

Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 2.999 lei.

Cele mai citite