Toshiba anunță lansarea noii serii de televizoare 3D - L54

Toshiba anunță lansarea noii serii de televizoare L54 – dispozitive 3D, cu rezoluție Full HD, ce vin cu avantajele suplimentare oferite de funcționalitățile Smart TV. Seria L54 este disponibilă în versiunile cu diagonală de 102 cm (40") și 122 cm (48"). Ideale pentru familiile ce doresc să se bucure de o experiență audio-video captivantă la un preț atractiv, modelele L54 aduc un plus experienței de vizualizare a utilizatorilor, grație opțiunilor de conversie a conținutului video din 2D la 3D și de acces online rapid folosind browser-ul web integrat.

Combinația de opțiuni Smart TV, incluse într-un televizor 3D LED entry-level, permite utilizatorilor, care nu sunt încă familiarizați cu aceste tehnologii, să se bucure de ele, fără niciun efort. Seria de modele L54 oferă acces la conținut online – navigare, căutare și salvare a paginilor favorite în browser - și dispune de o gamă largă de opțiuni de conectare.

Serviciile video la cerere, inclusiv clientul de YouTube, sunt la dispoziția utilizatorilor, astfel încât aceștia pot viziona programele preferate, oricând doresc. Mai mult decât atât, clienții vor dispune de o varietate mare de aplicații de divertisment, muzică și știri, gata de a fi accesate în orice moment. De asemenea, widget-ul de Facebook, precum și cel ce oferă date meteo, sunt accesibile foarte ușor, din ecranul de start.

Toshiba L54

Modelele noii game L54 vin cu rezoluție Full HD și tehnologie 3D activă . Telespectatorii se vor cufunda în acțiune 3D, fie că este vorba despre documentare fascinante sau filme explozive. În cazul în care conținutul video este în format 2D, procesorul noilor dispozitive îl poate converti cu ușurință în format 3D, pentru ca, folosind ochelarii activi, imaginile să capete mai mult dinamism și realism. Tehnologia AMR+ 400 (Active Motion & Resolution) garantează fluența imaginilor, fie că urmăriți filme cu acțiune spectaculoasă sau evenimente sportive importante.

Conectând un memory stick USB sau un HDD extern, vă puteți bucura de conținutul preferat, direct de pe acestea. Materialele multimedia, fie că este vorba despre filme, imagini sau muzică, vor putea fi accesate foarte rapid. Port-urile HDMI permit conectarea unor dispozitive suplimentare – consolă de jocuri, notebook, set-top box sau player Blu-ray. Modulul Wi-Fi integrat permite accesul facil la serviciile Smart TV.

Folosind rețeaua internă, se pot interconecta diverse echipamente, iar materialele multimedia și alte documente pot fi partajate între PC și televizor, fără a utiliza cabluri suplimentare. În plus față de port-urile HDMI și USB, seria L54 pune la dispoziție și unul VGA, util pentru conectarea PC-urilor.

Noua serie L54 păstrează liniile de design specifice gamei de televizoare Toshiba, oferind o ramă subțire, de culoare neagră, împreună cu standul și marginile argintii. Disponibil în două dimensiuni, ecranul de tip Edge LED este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Seria de televizoare Toshiba L54 va fi disponibilă începând cu luna mai a anului 2014.

 

Caracteristici Toshiba L54 TV:

  1. Rezoluție: Full HD 1920 x 1080 Edge LED TV cu tehnologie 3D activă
  2. AMR+ 400 (Active Motion & Resolution)
  3. Funcționalități Smart TV cu browser de internet integrat
  4. Conversie 2D - 3D
  5. Conectivitate: 3 x HDMI®, 1 x USB, PC input, HDMI-CEC®, Wi-Fi® integrat
  6. Audio: Dolby® Digital Plus
  7. USB / HDD / Rețea internă media
  8. Design: Ramă de culoare neagră, margini și stand argintii
  9. Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analog
  10. Diagonale: 122 cm (48”) și 102 cm (40”)

 

Cele mai citite