Techzone.ro te trimite la DreamHack Bucharest 2014! (castigatorii!)

Techzone.ro a pus la bataie 10 invitatii pentru DreamHack 2014 pe (26 si 27 Aprilie) si a venit timpul sa anuntam cei 10 castigatori.

Mai jos sunt cei 10 castigatori a unei invitatii pe ambele zile la Dreamhack:

1. Daniel Mihai
2. Alexandru Alexe
3. Chiosea Razvan
4. Damnedsky
5. Iulia Dobra
6. George Ilie
7. Dragos Catalin
8. Oana Peniu
9. Alexandru Coman
10. Stefan Mihai

Pentru a intra in posesia invitatiilor, cei zece castigatori au fost contactati prin Facebook, unde a fost ceruta o adresa de email valida pentru a trimite invitatia in format pdf (care va trebui trasa la imprimanta).

dreamhack-2014 banner

Despre Dreamhack

DreamHack Bucharest este cel mai mare eveniment eSports din România şi Europa de Est, aducând jucători de Counter Strike, League of Legends, Starcraft II şi (mai nou Hearthstone) din jurul lumii. Evenimentul revine în România pentru al treilea an consecutiv, în ceea ce a devenit o tradiţie care, cel mai probabil, va continua şi în următorii ani.

În cadrul evenimentul, fanii scenei eSports pot să îşi întâlnească jucătorii preferaţi, să vizioneze live bătăliile dintre aceştia, să participe la concursuri, tombole, oferte speciale din partenerilor oficiali şi multe altele.

Ediţia de anul trecut a DreamHack Bucureşti a avut aproximativ 4000 de spectatori pe durata celor două zile de eveniment, cu peste 1 milion de vizite şi 375 de mii de clienţi unici online.

Cele mai citite