Xerox a lansat, în România, presa Versant 2100

Xerox a lansat, în România, presa Versant 2100, care tipăreşte o paletă largă de aplicaţii pentru arta grafică, într-o piaţă a marketingului digital, unde aceste aplicaţii tipărite continuă să fie atractive.

Cu o viteză de 100 de pagini pe minut – potrivită pentru orice mediu de producţie – presa îmbină viteza, calitatea superioară a imaginii şi capabilităţile de automatizare pentru a crea aplicaţii color personalizate, broşuri, fotografii şi alte produse complexe.

Presa automatizează controlul culorii, asigurând culori dinamice într-un timp mai scurt şi cu mai puţine pierderi, cu ajutorul sistemului inovator Full Width Array, integrat. De asemenea, menţine registrul de culoare de la pagină la pagină pe întreg procesul de tipărire, folosind tehnologia Production Accurate Registration.

Xerox Versant 2100

Caracteristici Versant 2100:

  1. Imprimă nuanţe fine, imagini clare, grafice şi texte cu ajutorul noului Ultra HD Resolution – primul din industrie. Aplicaţiile sunt procesate la o rezoluţie de 1200 x 1200 dpi şi până la 10 biţi – ceea ce reprezintă cu 300% mai mulţi pixeli şi precizie a culorii decât standardul de 600 x 600.
  2. Asigură imagini dinamice, cu un grad scăzut de luciu şi foloseşte toner EA, oferind aceeaşi consistenţă a culorii pe parcursul imprimării.
  3. Are trei opţiuni de tip controller - Xerox EX şi EX-P 2100 Print Server, susţinute de Fiery, şi Xerox FreeFlow Print Server, care le permit utilizatorilor să adapteze presa la propriile nevoi de producţie.
  4. Acceptă o gamă largă de suporturi de imprimare, precum polyester şi vinyl magnetic.
  • Cu ajutorul presei Xerox Versant 2100, furnizorii de servicii de imprimare au posibilitatea de a-şi creşte gama de aplicaţii realizate pentru clienţi, folosind numeroasele opţiuni pentru fluxurile de lucru. De exemplu, cu Xerox FreeFlow Core, aceştia pot automatiza etape complexe de pregătire a materialelor pentru tipar, iar cu XMPie StoreFlow pot crea portaluri de servicii web-to-print.

Cu Xerox Stock Library Manager, centrele de imprimare pot simplifica managementul stocurilor de hârtie, adăugând uşor unele noi sau folosind stocuri aprobate preinstalate.

Cele mai citite