Kingston HyperX lansează căştile de gaming ‘Cloud’

Divizia Kingston HyperX a anunţat lansarea căştilor de gaming HyperX Cloud.

HyperX foloseşte perniţe cu bureţi cu memorie, un headband căptuşit cu piele şi cu o gravură personalizată. Căştile folosesc un design closed-back, over-the-ear. O pereche adiţională de perniţe interschimbabile din velour permite utilizatorilor să audă şi zgomotele din camera, deşi performanţă audio livrată de difuzoarele de 53mm este aceeaşi. HyperX Cloud beneficiază de un cadru din aluminiu pentru durabilitate şi vine echipat cu un microfon uniderctional detaşabil.

photo-kingston-hyperx

“HyperX a lucrat alături de producătorul Suedez QPAD pentru a crea o pereche de căşti capabilă să livreze comfort şi sunet superb pentru o perioadă lungă de timp. Parteneriatul este o combinaţie câştigătoare, datorită lui QPAD care este reputabil în Europa pentru perifericele sale dedicate." a declarat Edward Baily, business manager, HyperX. “Credem că orele vor trece cu uşurinţă pentru jucătorii care poartă căştile HyperX Cloud.”

HyperX Cloud este valabil pentru PC şi PS4, smartphone şi tablete. Este perechea oficială de căşti pentru Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming şi Team Liquid. HyperX Cloud vine cu o garanţie de 2 ani şi garanţia de rezistenţă HyperX.

Mai jos veţi găsi specificaţiile Cloud HyperX.

Pentru căşti:

• Difuzor: Dynamic Closed Ø 53mm
• Frecventa Raspuns: 15Hz - 25KHz
• SPL Sound Pressure Level: 98±3dB

Microfon:

• Transducer Type: Condensator (back electret)
• Polar Pattern: Cardioid
• Frecventa Raspuns: 100 - 12,000 Hz

Cele mai citite