Asus VivoPC VM60 review - mic la stat, mare la sfat

 

Interior

Capacul superior se scoate foarte uşor, prin culisare, după ce l-aţi deblocat din buton (în spate, lângă cititorul de carduri). Astfel se dezvăluie hard disc-ul, care este fixat, cu 4 piciorușe din plastic, în locaşul său special.

Asus VivoPC VM60 HDD

Sub HDD se află o uşă mică, prinsă cu un şurub, care acoperă cele 2 sloturi de memorie. Se pot instala maxim 16GB DDR3-1600. Carcasa prezintă şi o grilă de aerisire, care, însă, este acoperită de hard.

Asus VivoPC VM60 no HDD

Cum aerul cald se ridică, poziționarea HDD nu este foarte bună, obstrucționând disiparea căldurii prin grila amintită. Un SSD ar fi alegerea ideală, atât pentru câștigul de performanță, dar, mai ales, pentru eliberarea grilei.

Am demontat carcasa, pentru a admira şi placa de bază.

Asus VivoPC VM60 case open

VivoPC beneficiază de o configuraţie de notebook, instalată într-o carcasă de mini-PC.

Asus VivoPC VM60 motherboard

Procesorul este răcit de un radiator din cupru, care se întinde pe 1/3 din placa de bază, în timp ce cipsetul (colțul dreapta-sus) este acoperit de o garnitură de răcire, atașată de carcasă. Modulul Wi-Fi/Bluetooth este şi el prezent, in slotul mPCIE, şi poate fi înlocuit cu un SSD compatibil cu interfaţa.

Asus VivoPC VM60 mpcie

Pentru sunet, VivoPC VM60 beneficiază de 2 boxe de 2W, aşezate în parte frontală, în spatele unei grile. Asus a integrat şi tehnologia SonicMaster, pentru a oferi un sunet de calitate.

Asus VivoPC VM60 speakers

Acestea fiind spuse, să intrăm şi mai adânc, descoprind interfaţa BIOS. Apoi pregătiţi-vă pentru rezultatele testelor.

 

« Prev
3/8 Next »

Cele mai citite