Noul smartphone Allview X2 Soul - specificații şi preţ

Allview a lansat astăzi noul său vârf de gamă:X2 Soul, un smartphone de numai 5,55 mm, care îl plasează între cele mai subţiri telefoane din lume.

Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto: de 13MP, respectiv 5MP.

Dimensiunile telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor moderne. Noul smartphone este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass 3, cu grosime de 0,55 mm în partea frontală şi 0,40 mm în partea din spate. Datorită tehnologiei avansate a componentelor, placa de bază măsoară doar 0,6 mm grosime.

Allview X2 Soul  

Ecranul Full HD, Super Amoled, de 5 inch, are doar 1mm grosime şi oferă o luminozitate ridicată şi imagini extrem de clare datorită densităţii ridicate a pixelilor: 441 ppi.

Procesorul Octa-core MediaTek MT6592 este fabricat cu tehnologie pe 28 nm şi oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe excelente în jocuri şi multi-tasking avansat.

Camera foto principală, Sony IMX 135, de 13 MP, cu Auto focus şi Led Flash, pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport şi foto panoramic. Aplicaţia Charm Cam, preinstalată, oferă funcţii ingenioase, precum efecte de frumuseţe, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

Amatorii de fotografii selfie vor aprecia camera foto secundară, de 5 MP. Aceasta oferă un unghi de vizualizare de 95 de grade, care permite realizarea de autoportrete a intregului corp, nu doar a capului.

Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) şi cele două microfoane, cu funcţie de atenuare zgomot, garantează un sunet de calitate.

X2 Soul este gadget-ul ideal pentru persoanele dependente de tehnologie, bateria de 2300 mAH oferind o autonomie de până la 10 ore, în convorbire, şi peste 9 zile, în repaus. Bateria ocupă aproape 2/3 din dimensiunea telefonului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicată.

Interacţiunea utilizatorilor cu device-ul este simplificată prin introducerea funcţiilor inteligente: fast menu, double tap to wake, black screen gesture, fake call şi floating video.

Smartphone-ul X2 Soul este disponibil în două variante de culori (negru şi alb) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere, la preţul de 1499 RON.

Cele mai citite