Asus Rampage IV Black Edition review - absolut uimitoare

 

Preţ

O placă de bază ROG are şi un preţ pe măsura, mai ales când este vârful de gamă. Asus Rampage IV Black Edition costă 1899lei, ceea ce pare mult, dar este susţinut temeinic de performanţele şi capabilităţile plăcii. Aşa cum spuneam şi la începutul articolului, placa este construită pentru overclocking şi gaming extrem, astfel încât numai cei entuziaşti vor face o asemenea investiţie.

NU este o placă pentru un sistem cu care doar navigaţi pe net sau vă uitaţi la filme (aviz celor care nu au ce face cu banii). Asus vă oferă alte plăci pentru acele situaţii.

 

Concluzie

Vârful de gamă va fi întotdeauna cel mai reprezentativ pentru o companie şi va integra, pe cât posibil, toate caracteristicile şi tehnologiile moderne. Asus Rampage IV Black Edition este o iterație modernă a lui Rampage IV Extreme, aducând la zi câteva capabilități actuale, care lipseau din vechea generaţie.

Odată cu acestea, Asus aduce o nouă soluţie extremă pentru entuziaştii în overclocking şi jocuri pe mai multe plăci grafice simultan.

Începând cu elegantul aspect negru, continuând cu opţiunile de overclocking şi terminând cu performanţa şi stabilitatea plăcii, Asus R4BE este cea mai bună placă de bază, care a trecut prin măinile mele.

PRO

CONTRA

- aspect extraordinar

- BIOS excelent

- cea mai buna performanţă

- overclocking excelent

- consum excelent

- accesorii

- raport excelent performanţă/preţ

-

 

Evaluare

TECHZONE.RO

9.43

Aspect şi construcţie

9.8

BIOS

9.5

Tehnologii

9.5

Performanţe

9.6

Overclocking

9.6

Accesorii

9.5

Consum

9.0

Preţ

9.0

 

Premii

best-performance-9.6   best-overclock-9.6    editors-choice

 

« Prev
9/9 Next

Cele mai citite