ACL si Sapphire organizeaza League of Legends Championship

ACL Romania continua seria de turnee la nivel european, astfel incat, impreuna cu Sapphire, anunta editita cu numarul 11 a Turneului "Sapphire League of Legends Championship". La aceasta editie vor participa atat echipe din Romania, cat si echipe din nord-est-ul europei.

Campionatul se va desfasura online, cele mai importante meciuri vor fi comentate si transmise LIVE, online, pe televiziunea ACL TV: www.twitch.tv/aclgamestvScopul acestor campionate este acela de a ajunge la nivel global, intr-un cadru pofesionist, gratie noului sistem dezvoltat de programatorii ACL.

ACL Sapphire LOL

Pentru prima data in Romania, cele mai bune echipe din europa de nord est si-au anuntat deja participarea. Numarul maxim de echipe acceptate este de 64.

 

Premiile:

Locul 1: 100 USD + 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player

Locul 2: 2400 RP per player

Locul 3: 1600 RP per player

Locul 4: 800 RP per player

Nu se percepe taxa de inscriere!

 

Turneul va incepe in data de 07 iulie si marea finala va avea loc in data de 20 iulie 2014. Regulamentul este aici: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=regeln&cupID=25

Grabiti-va sa va ocupati locul! Pana in acest moment in competitie sunt inscrise 36 de echipe. Pentru inscrieri intrati pe pagina evenimentului: http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=25

 

Cele mai citite