ASUS GX1000 mouse review - Ochii vulturului de aluminiu

O privire mai atenta

 A desface GX1000 Eagle Eye nu este dificil, avand 4 suruburi ascunse sub fiecare pad PTFE, plus inca 2 aditionale: unul sub un strat din cauciuc de tine greutatile in pozitie, si altul acoperit de logo-ul ASUS. Odata ce acestea sunt eliminate, nu mai este nici o clema care sa tina partea inferioara de cea superioara, asa ca se desface cu usurinta.

ASUS ROG GX 1000 - PCB

Mausul foloseste un senzor laser AVAGO ADNS-9800, capabil sa treaca de la 50DPI la 8200DPI in pasi de catre 50DPI.

Click dreapta si click stanga sunt reprezentate de micro-switch-uri OMRON D2FC-F-FN, care sunt estimate la o viata medie de aproximativ 5 milioane de clickuri. Asta este "standard-ul" de calitate folosit in soarecii mai high-end, desi multi mausi de gaming folosesc variante mai performante care sunt estimate la o viata de 10 sau 20 de milioane de clickuri.

ASUS ROG GX 1000 - OMRON

Rotita de scroll este TTC, ceea ce o face una dintre cele mai reziliente rotite de scroll third-party de pe piata.

ASUS ROG GX1000 - Scroll Wheel

Cele trei butoane aditionale cat si cel pentru schimbarea DPI-ului folosesc micro-switch-uri OTM, care nu sunt cunoscute pentru calitatea lor. Desigur, nu-s la fel de slabe ca T-MEC-urile chinezesti, dar nici nu se apropie de calitatea OMRON. Bineinteles, ai putea intreba de ce ai nevoie de switch-uri de calitate aci, fiindca pana la urma aceste butoane nu vad la fel de multa utilizare pentru click dreapta si stanga. De fapt, multi mausi de gaming folosesc switch-uri inferioare pentru butoanele secundare, de obicei TTC, in timp ce modelele exemplare precum G502 Proteus Core baga OMRON unde pot.

« Prev
3/7 Next »

Cele mai citite