Casti gaming ASUS Strix Pro review - O bufnita masiva

ASUS a lansat recent brand-ul de gaming Strix, care contine (in departamentul de periferice) un maus, o pereche de casti, o tastatura mecanica, si mai multe mouse-mat-uri. Se intampla sa fi pus mana pe Strix Pro, castile cu ochi de bufnita, asa ca le-am luat un pic la masurat.

ASUS are deja 4 tipuri de casti de gaming, respectiv Echelon (din clasa Echelon), Vulcan (perechea originala Republic of Gamers), Orion si Cerberus. am masurat Vulcan-ul si Orion acum muult timp in urma, dar acum am reusit sa pun mana si pe Strix, cea mai mare din grup, o pereche over-ear foarte agresiva, cu niste cupe masive, si heandband suspendat.

ASUS Stryx Gaming Headset - Product Shot  

Pe hartie, Strix este un brand care are trebui sa fie la acelasi nivel ca RoG, doar ca ofera ceva unic, un fel de truc care sa le diferentieze. In cazul bufnitei over-ear, aproximativ tot este unic, de la difuzoarele de 60mm, la cupele de 110-130mm, conectorul de 5-poli, si controller-ul de volum cu microfon. Din experienta mea limitata, nu mai exista o pereche de casti care sa se prezinte in acest fel.

Merita totusi? Pai hai sa vedem.

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite