Casti gaming ASUS Strix Pro review - O bufnita masiva

La prima vedere

Strix vine infasurat intr-o cutie potrivita marimii sale. In interior se afla, evident, perechea de casti, si o cutiuta cu acesoriile aferente. Asta inseamna un controller de volum mare, menit sa stea pe birou, alaturi de extensia de 1.5m care se termina in conectorii separati pentru PC, si multiple capete de 3.5mm cu 4-poli pentru smartphone / tableta sau PS4.

 

ASUS Strix - Accessories  

Perechea de casti este masiva, si chiar daca poate fi conectata la un telefon, este mult prea mare si mult prea grea pentru a fi folosit pe drum.

Cupe

Doua difuzoare de 60mm sunt incluse in cupele hexagonale ce masoare 110-130mm. Pernitele mari cu burete memorizant sunt detasabile, iar ASUS detaliaza ca sunt si "User-Replaceable," ceea ce se sper ca se traduce prin "vom vinde mai multe tipuri de pernite in viitor" (velour ar fi foarte dragut). Avand cupe de 130mm lungime, Strix nu este o pereche traditionala, si sunt destul de sigur ca chiar cele mai mari urechi nu vor avea probleme cu utilizarea lor.

ASUS Stryx Gaming Headset - Cups ASUS Stryx Gaming Headset - Cushions  

Folosing un headband cu suspensie, cupele sunt fixate pe axul vertical, iar incheietura pivotanta le permite sa se roteasca 90 de grade pe orizontala.

  ASUS Strix - Right Earcup ASUS Strix - Left Earcup

Headband

Nu stiu ce sa zic despre headband. Cadrul este construit dintr-un plastic foarte usor si destul de rigid, dar banda insasi este facuta dintr-o folie subtire de plastic flexibil, cateva pernite de burete memorizant, totul apoi infasurat in piele artificiala frumos cusuta.

ASUS Stryx Gaming Headset - Headband  

Asa cum era de asteptat, este comfortabil, dar nu stiu ce sa zic despre durabilitatea sa pe termen lung.

Connectivitate

Strix foloseste un cablu de 1.2 metri lungime acoperit in nylon, care se termina intr-un conector de 3.5mm in 5-poli (da ai citit corect). Nu stiu de ce ASUS a decis sa puna un jack de 5-poli, dar daca nu il poti conecta la nimic (si nu ai sa poti), atunci ai o gramada de accesorii care sa te ajute cu aceasta mica "problema". In primul rand capetele in 4-poli care iti permite sa conectezi Strix la tableta, smartphone sau PS4; in timp ce controller-ul de volum mai adauga inca 1.5 metri de extensie, si se termina in formatul traditional pentru PC: 2x3.5mm pentru casti si microfon, alaturi de un USB pentru alimentarea microfonului din controller.

  ASUS Stryx Gaming Headset - Cable Ends

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite