Casti gaming ASUS Strix Pro review - O bufnita masiva

Pret

Pentru moment nu am un pret retail in Romania, dar ASUS a explicat ca Strix va fi valabil la pretul de $99 (aprox 330 lei), la fel ca ASUS RoG Vulcan sau HyperX Cloud. Nu sunt sigur ca merita acest pret, mai ales ca calitatea constructiei nu se aseamana cu cea de la celelalte doua perechi. Totusi, semnatura aduio este unica; literalmente nu exista o alta pereche de casti de gaming pe care sa o fi incercat, care sa aiba un sunet similar. Cred, pana la urma, ca depinde si ceea ce cauti. Daca vrei o pereche care sa ofere un avantaj competitiv, si nu ai $200 (sau mai mult) de dat, atunci Strix s-ar putea sa fie o decizie buna. Totusi, trebuie sa tii minte ca performanta castilor in afara jocurilor nu este impresionant.

Concluzie

Strix face o multime de compromisuri. Este o propunere interesanta, cu o gramada de feature-uri atasate, dar pachetul ar avea nevoie de ceva imbunatatiri. Calitatea de constructie nici macar nu se aseamana cu cea intalnita la produse similare la pret, chiar cele produse de ASUS, iar sunetul este un pic straniu. Semnatura insasi este ciudata, dar ofera ceva "performanta" la anumite jocuri.

Totusi, Strix Pro este prima cu numele acesta, iar imbunatitirea conceptului nu pare a fi o treaba prea dificila. Uite-asa sper ca Strix 2.0 va adresa motivele originale de ingrijorare.

Pros Cons
 - Soundstage masiv;- O gramada de accesorii-  Microfon de calitate;- Environmental Noise Cancellation functioneaza de minune; - Treble foarte ascutit si neplacut;- Calitate de constructie dubioasa;

SCORE

 
Calitatea de constructie
7.7 8.0 Calitate Audio
7.0
 
Confort
9.2 Microfon
8.6

Accesorii

9.0
Pret
7.5
« Prev
6/6 Next

Cele mai citite