Casti gaming ASUS Strix Pro review - O bufnita masiva

Testare

Am "testat" Strix folosind fisiere comprimate MP3 / AAC pe smartphone, si un numar decent de FLAC-uri pe workstation. Track-urile selectate ar trebui sa imi dea o impresie a sunetului acestor casti, cu melodii ce contin un amestec de joase, medii si inalte, sau folosind excesiv una din ele. In cadrul acestor teste de ascultate subiectiva, nu numai ca ajung sa compar Strix cu alte casti de gaming, dar uneori chiar si cu o pereche pentru audiofili.

Descriu experienta in detaliu, si in timp ce sunt destul de sigur ca auzul meu este  precis, trebuie sa pun un mare disclaimer de "Subiectivitate" pe rezultate. Fara sa mai trag de timp, uitati melodiile:

Music & Multimedia

Imagine Dragons - Radioactive
Diablo Swing Orchestra - Guerilla Laments
Dream Theater - Scarred
Saltillo - Gatekeepers
Saltillo - Grafting
Massive Attack - Teardrop
Venetian Snares - Hajnal
In Flames - Lord Hypnos
Rammstein - Keine Lust
Macklemore & Ryan Lewis - Can't Hold us feat Ray Dalton
MS MR - Hurricane
Excision & Datsik - Deviance
Queen - The show must go on
Catamenia - Dreams of Winterland

Odata ce am terminat cu acest playlist (cunosc o buna parte din aceste track-uri), este timpul sa vad cum se descurca Strix cu alte forme de media, iar aici am Hobbit - Desolation of Smaug, pregatit.

Totusi, performanta de gaming este importanta, asa ca am mai pregatit un playlist, care sa contina jocuri cu o multime de efecte sonore, o gramda de dialog sau muzica orchestrala.

Battlefield 4
Watch_Dogs
Dark Souls II
Starcraft II: Heart of the Swarm
Loadout
Counter Strike: Global Offensive
Transistor
The Wolf Among Us: Episode 4

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite