Mio lansează seria de camere video MiVue 500

Mio lansează seria de camere video MiVue 500, compusă din cinci modele noi, ce dispun de înregistrare Full HD și înregistrare automată a coliziunii. Sistemul de montare cu vacuum permite instalarea ușoară a dispozitivelor, iar suportul rotativ asigură orientarea camerelor în orice direcție.

Încă de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator încorporat, încep să înregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasării în trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Modelele Mio MiVue 538 și 538 Deluxe au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor, înregistrând simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Mio-MiVue 500

Mai mult, modelul Mio MiVue 538 Deluxe este dotat cu un sistem de avertizare sonoră și vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulației, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza lunar baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Noua serie de camere video Mio MiVue integrează funcția Parking Mode, ce permite o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea.Puteți alege modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, veți putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

De asemenea, comutați de la modul înregistrare la cel foto pentru a putea realiza instantanee ale exteriorului mașinii și pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include și coordonatele GPS, care să permită elucidarea circumstanțelor producerii unui accident.

Înregistrați evenimentele critice, precum un accident de mașină, într-un singur fișier video, care va conține imagini surprinse cu 10 secunde înaintea detecției șocului. Secvența înregistrată va continua timp de 50 de secunde după impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părților vinovate.

Utilizați carduri microSD de până la 32GB pentru a înregistra imagini la o rezoluţie Full HD cu 30 de cadre pe secundă, ce pot fi apoi vizionate pe ecranul camerei video, al televizorului (mulțumită portului HDMI out) sau al PC-ului. Mai mult, la utilizarea funcției Parking Mode, puteți scădea numărul de cadre pe secundă al înregistrărilor, în cazul în care dispuneți de un card microSD cu o capacitate de stocare mai mică.

Cu o dimensiune a diafragmei de la F 1.8 la F 2.0, senzorul camerelor video din seria Mio MiVue 500 poate recepta o cantitate mai mare de lumină, surprinzând astfel imagini clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Seria MiVue 500 se poate transforma în companionul perfect de vacanță: distribuiți materialele înregistrate în timpul călătoriei pe rețelele de socializare, precum YouTube şi Facebook.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 500, este disponibilă pe piaţa din România, la preţuri care încep de la 489 lei.

Cele mai citite