Sony lansează televizorul BRAVIA S90 4K Ultra HD

După lansarea primulului televizor LED curbat din lume, în cadrul IFA Berlin 2013, Sony lansează televizorul BRAVIA S90 4K Ultra HD. Disponibil cu diagonale de 75 de inch (190,5 cm) și 65 de inch (165,1 cm), noul model dispune de un ecran subțire, conturat de o ramă îngustă.

Imaginile naturale, cu rezoluție 4K Ultra HD, oferă de patru ori mai multe detalii decât cele Full HD. Gradul de curbare al ecranului, calculat cu precizie, te transpune direct în mijlocul acțiunii, aducând un plus de realism experienței de vizionare, pentru toți membrii familiei, oriunde s-ar afla în cameră.

Ești pasionat de filme, seriale sau sport? Tehnologiile avansate Sony de procesare a imaginii readuc la viață programele tale preferate, oferindu-le calitate, strălucire și culori naturale. Ecranul TRILUMINOS redă scenele prin nuanțe bogate de roșu, verde și albastru. Tehnologia X-tended Dynamic Range ajustează în mod inteligent contrastul, pentru a reda imagini mai strălucitoare și mai realiste. Descoperi o nouă lume a detaliilor cu ajutorul procesorului de imagine Sony 4K X-Reality PRO, ce prelucrează imaginile difuzate de furnizorii de servicii TV sau cele redate cu ajutorul Blu-ray playerelor.

Sony Bravia S90

Echipat cu un sistem de difuzoare multi-unghi, pe 4.2 canale, televizorul redă un sunet puternic în orice colț al încăperii. Tehnologia ClearAudio+ Discrete Processing păstrează toate detaliile coloanei sonore, pentru a reda sunete clare și definite. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te lași învăluit de sunetul surround. Bass-ul puternic este asigurat de un sistem dual de woofere de joasă frecvență, plasat în interiorul televizorului. În plus, poți alege un subwoofer wireless, de culoare albă (SWF-BR100) sau neagră (SW-BR100B) pentru a adăuga o notă seismică sunetelor redate.

Diagonală

75” (KD-75S9005B) - 190,5 cm  / 65” (KD-65S9005B) - 165,1 cm

Rezoluție

4K (3840x2160)

Procesor de imagine

4K X-Reality PRO

Tip de display

TRILUMINOS Display

Luminozitate și contrast

X-tended Dynamic Range

Motionflow

Motionflow XR800Hz

Sistem audio

Difuzoare pe Live Speaker multi-unghi, pe 4.2 canale cu tehnologie Discrete Processing

One-Flick Entertainment

Quick Start & Playback; Direct Access cu noua interfață; control intuitiv cu telecomanda One-Flick

Experiența de utilizare

Social Viewing; Mod Live Football; One-touch mirroring; partajare de fotografii

3D

Activ (două perechi de ochelari sunt incluse în pachet)

Cameră și microfon Skype

Încorporate

Telecomandă One-Flick

Inclusă

Subwoofer wireless

Opțional (SWF-BR100) sau (SW-BR100B)

 

 

Cele mai citite