Philips a anuntat noile casti wireless SHB7150FB

Philips a anunţat că noile căşti wireless bluetooth SHB7150FB, sunt valabile în România.

Philips a anuntat ca perechea de casti wireless Philips SHB7150FB, dezvaluite in cursul anului trecut, sunt valabile pe piata romaneasca. Castile se pot conecta la aproximativ orice dispozitiv bluetooth enabled. Prevazut cu drivere de 40mm din neodim, modelul este dedicat atat auditiei muzicale cat si pentru apeluri wireless.

Philips SHB7150FB1

Pentru a te bucura de toate acestea este suficient să sincronizezi căştile cu dispozitivul portabil (smartphone sau tabletă cu NFC şi Bluetooth). Conectarea prin NFC se face printr-un singur 'tap' pe cupa dreapta unde receptorul NFC este situat.

Căştile permit controlul apelurilor telefonice, să raspunzi şi să închizi interlocutorilor, să apelezi ultimul număr format, să treci microfonul pe modul mut, să pui apelul în aşteptare, dar şi să dai reject call. Acumulatorul de tip Li-Polimer oferă până la 9h de convorbiri / apeluri şi 200h în stand-by.

Philips SHB7150FB

SHB7150FB pot fi conectate atât wireless cât şi cu fir. Este suficient să sincronizezi căştile cu orice dispozitiv cu NFC şi Bluetooth pentru a le utiliza wireless, sau poţi conecta cablul de 1.2 metri lungime la portul de 3.5mm de pe cupa stânga.

Cât despre comfort. Aceste căşti folosesc pernuţe moi din burete memorizant acoperit în piele artificială, şi beneficiază de un headband reglabil.

Caracteristici tehnice:

• Gamă de frecvenţe: 20 - 20 000 Hz
• Impedanţă: 32 ohm
• Tip magnet: Neodim
• Putere maximă de intrare: 100 mW
• Diametru difuzor: 40 mm
• Sensibilitate: 103 dB

Cele mai citite