Destiny a fost lansat oficial in Romania

  • Published in Stiri MMO

Ieri, am fost prezent (din nefericire doar pentru câteva minute) la evenimentul de lansare a jocului Destiny de la Media Galaxy. Evenimentul a văzut aproximativ 350 de participanţi, un număr destul de impresionant considerând că jocul este valabil exclusiv pe console.

Totuşi, cel mai important aspect al lansării rămâne Destiny, MMO shooter-ul produs de Bungie. Cu un buget de aproape $500 de milioane, Activision a făcut un pariu extrem de ambiţios cu ceea ce este, esenţial, o nouă franciză.

Asta nu-nseamnă că nu le-a mers, ba dimpotrivă. Cel puţin în acest moment, jocul a înregistrat cel mai mare număr de precomenzi pentru un IP nou. În luna Iulie, aproximativ 4,6 milioane de jucători au încercat Destiny, în cadrul celui mai mare Beta-testing event de pe actuală generaţie de console.

  Destiny PS4 bundle

Destiny este genul de joc care va creşte pe parcurs, cu Roy Stackhouse, managerul Activision UK şi Irlanda, spunând că jocul a fost proiectat să reziste poate chiar şi zece ani. Asta înseamnă multe expansion pack-uri.

Pentru moment ştim că cei de la Bungie pregătesc deja cel puţin două expansion pack-uri, inclusiv:

The Dark Below – care va avea loc sub suprafaţa Lunii, unde jucătorii vor descoperi un mormânt care nu a fost deschis niciodată, şi un zeu al întunericului care a strâns o armata de războinici în adâncurile Hellmouth, adăpostul rasei inamice Hive

House of Wolves – despre care nu ştim aproximativ nimic în acest moment în afară de faptul că o sa conţină material exclusiv pentru PlayStation, care va rămâne exclusiv până în toamna anului 2015.

Pentru moment, titlul nu a fost anunţat oficial pe PC (deşi Bungie a spus că au fost discuţii destul de serioase legate de aducerea acestuia pe platformă), Destiny s-a bucurat de o atenţie excepţională chiar şi din partea românilor. După cum spuneam mai devreme, au fost probabil mai bine de 300 de oameni la lansare (asta numai la Media Galaxy, a mai şi la Emag o lansare, dar acolo nu pot spune exact ce s-a întâmplat). Acest număr este doar un pic mai scăzut faţă de lansarea altor jocuri făcute în cadrul magazinului, precum Watch Dogs în Mai.

Cele mai citite