Myria Live V29 review – sistem desktop pentru acasă

 

Interior

Cooltek X2 suporta 4 unități de 3.5”, într-un modul aflat în partea de jos, orientat spre interiorul carcasei. Sistemul nostru vine cu un HDD Seagate de 1TB, cu interfață SATA3.

Myria Live V29 hdd cage

Placa grafică poate avea lungimea maximă de 25cm, în timp ce cooler-ul pentru procesor doar 15cm înălțime. În cazul de față, placa video este Asus R7 260 DirectCU II, iar cooler-ul este cel din pachetul original AMD. Procesorul este un AMD FX-6300, cu 6 nuclee.

Placa de bază este ASRock 960GM-VSG3 FX, cu soclu AM3+ și format micro-ATX. Aceasta are 2 sloturi de memorie DDR3, integratorul instalând doar un modul de 4GB, Crucial, la 1600MHz.

Carcasa nu prezintă orificiul din spatele plăcii de bază, pe unde se montează susținerea pentru cooler-ele mari și grele. Sistemul nostru conține un procesor AMD, prinderea radiatorului făcându-se pe partea superioară a plăcii de bază.

Sursa se instalează în partea de sus, sistemul nostru fiind dotat cu varianta Zalman 500W. Pentru aerisire, se pot monta 4 ventilatoare, unul (de 120mm, roșu) fiind preinstalat în partea frontală. Celelalte 3 au loc pe partea din spate (1 buc) și pe panoul stânga (2 buc).

 

« Prev
3/6 Next »

Cele mai citite