Logitech a dezvaluit mouse-ul pentru MOBA, G302

Logitech a dezvaluit un nou mouse de gaming in seria G, G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse.

Testat de echipele profesioniste MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) din întreaga lume, precum Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze şi Invictus Gaming, Logitech G302 este conceput pentru jocurile competitive MOBA. Sistemul exclusiv de tensionare cu arc metalic îmbunatateste sensibilitatea click-ului, facand actiunile in joc sa fie rapide si exacte.

Logitech G302 MOBA

Forma şi greutatea mouse-ului sunt adaptate nevoilor jucatorilor de MOBA, iar butoanele stânga-dreapta nu sunt rezistive la apăsare.

“Am conceput Logitech G302 pentru a oferi o soluţie nevoilor de performanţă ale celor mai buni sportivi eSports din lume,” a precizat Vincent Tucker, director al diviziei de gaming Logitech. “G302 este cel mai bun mouse pentru modul de joc specific MOBA, ce combină confortul şi durabilitatea cu unele din cele mai avansate tehnologii disponibile la această oră. Mouse-ul permite click-uri extrem de rapide şi o coordonare precisă a timpului, caracteristici extrem de importante, având în vedere că o victorie sau o înfrângere pot fi determinate într-o milisecundă.” 

Logitech G302 3

Logitech G302 utilizeaza senzorul Logitech Delta Zero, ce combina o lentila exclusiva, iluminare geometrica si algoritmi pentru precizie aditionala cand vine vorba de tranzitia de la miscarile mainii la actiunile de pe ecran.

Un sistem de tensionare a cu arc metalic imbunatateste sensibilitatea click-urilor pentru butoane, astfel incat poti da click cat se poate de rapid. Butoanele sunt capabile sa inregistreze pana la 5 click-uri pe secunda, ceea ce il face pe G302 capabil sa faca fata si unui gamer cu un CPM gigantic, mai ales pe mouse.

Mouse-ul va fi disponibil in Europa incepand cu luna Noiembrie 2014, la un pret recomnandat de 49,99 Euro.

Cele mai citite