Activision a lansat The Dark Below, primul expansion pentru Destiny

  • Published in Stiri MMO

Bungie și Activision anunță lansarea primului expansion pentru Destiny, The Dark Below, acum disponibil pentru download pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360.

The Dark Below vine cu un plus de conținut pentru aproape fiecare activitate din Destiny: noi arme și armuri ce pot fi obținute în urma noilor misiuni de tip story sau cooperativ, cât și a meciurilor multiplayer pvp.

Destiny the dark below 1

„Destiny a fost întotdeauna pentru noi un plan pe termen lung”, a afirmat Pete Parsons, Bungie COO. „Parte din acest plan este și feedback-ul din partea comunității, pe parcurs ce pregătim etapele următoare. Ne folosim de acest feedback pentru a include acele lucruri pe care jucătorii Destiny și le doresc, asa că am adaugat activități noi, arme și armuri, cât și un nou raid, toate acestea îmbunătățind experiența de joc.”

Destiny Expansion I: The Dark Below include:

- Noi arme și armuri, inclusiv obiecte legendare și exotice
- Creșterea nivelului maxim al unui personaj la 32
- Noi misiuni de tip story și questuri
- Un nou strike, activitate de tip cooperativ – The Will of Crota
- Un nou raid pentru șase jucători – Crota’s End
- Noi arene multiplayer – Pantheon, Skyshock și Cauldron.
- Un nou vehicul sparrow pentru cei care achiziționeaza season pass-ul pentru Destiny sau primul expansion până pe data de 15 ianuarie, 2015.
- Conținut exclusiv pe platformele PlayStation* – Un nou strike, The Undying Mind, cât și o nouă arma exotică, shotgun-ul The 4th Horseman.

Destiny Expansion I: The Dark Below este acum disponibil individual la 90 RON, cât și ca parte din Season Pass la 157 RON, prin intermediul PlayStation Store România pentru platformele PlayStation 4 și PlayStation 3, dar și prin intermediul Xbox LIVE pentru Xbox One și Xbox 360 la prețul de $19,99 / £19.99, respectiv $34.99 / £34.99.

Cele mai citite