Myria Style V16 gaming desktop PC review - Gaming pe buget

La prima vedere

Sistemul vine in cutia carcasei, NZXT Phantom 410. Odata desfacut, inauntru gasim un cablu de alimentare, cateva manuale (pentru placa de baza / placa video si sistem), plus un mouse si o tastatura Gembird, despre care cu cat zic mai putin, cu atat mai bine. 

Myria Style 16 este un mid-tower PC cu o placa de baza micro-ATX FM2A88M-HD+ inserata intr-o carcasa NZXT Phantom 410 (fiind valabil variantele alb si negru). Carcasa beneficiaza de designul Phantom NZXT, cu un sasiu din aluminiu, finisaj glossy, laturi unghiulare si o fereastra acrilica pe latura dreapta. Interfata frontala este reprezentata de 2xUSB 3.0 / 2xUSB 2.0, porturi audio si un controller de ventilator single-channel de 30W. 

  Myria Style V16 Front IO

IO-ul principal include 1xPS/2 mouse port / 1xPS/2 keyboard, 4xUSB 2.0, 2x USB 3.0, 1xRJ-45 LAN port, HD-Audio jacks (line-in, front speaker, microfon) si 1xDVI-D, 1xHDMI, 1xD-Sub.

Myria Style V16 IO  

Datorita sasiului Mid-Tower, pare sa fie destul de mult spatiu gol in interiorul PC-ului, odata ce configuratia ocupa doar un mic spatiu fata de ce poti pune in carcasa. Phantom 410 are 7-expansion slots, suporta o placa video de maxim 305mm lungime si beneficiaza de 3x5.25" custi pentru drive-uri externe, plus 6x3.5" slot-uri interne. 

Configuratie Sistem

Partea cea mai importata ramane totusi exact configuratia si optiunile de customizare in timp. Desigur, exista un sigiliu de garantie care o sa puna un pic de piedica la customizare daca te intereseaza de garantie, dar daca esti dispus sa deschizi PC-ul o sa gasesti o placa de baza ASROCK X-ulesc, nu cea mai puternica placa de baza, dar iti ofera destule optiuni de customizare, avand spatiu pentru 2 placute de ram, trei sloturi pentru placa video PCIe x16, si un slot PCIe x1.

Myria Style V16 Inside  

Din nefericire, singurul dezvantaj este memoria, iar Myria are doar 4GB de memorie. Daca esti un utilizator de baza care nu este obisnuit cu prea mult multi-tasking atunci 4GB ar trebui sa fie destul. Desigur, placa de baza are 2xDDR3 DIMM slot-uri de memorie si suporta pana la 32GB DD3 asa ca exista posibilitatea unui upgrade mai tarziu. 

Sursa Zalman se descurca cu usurina cu sistemul actual, dar este posibil ca upgrade-uri mai serioase (placa video noua de ex.) s-ar putea sa fie peste capacitatea sa de alimentare. Oricum, pentru configuratia actuala, ZM600-LX este mai mult decat adecvata, si vine 

Myria Style V16 Zalman power supply

In cele din urma sistemul vina cu1 TB de spatiu, destul cat pentru stocare a cateva mii de fisiere, ore intregi de filme, zeci de mii de MP3-uri, sau 30 de jocuri mai recente. Cu astea fiind spuse, sistemul nu vine cu un Windows pre-integrat, in schimb fiind pre-instalat Linux. Considerand ca cel mai probabil vei folosi sistemul sa te joci, asta inseamna ca va trebui sa scoti o licenta extra de Windows si sa o instalezi.

« Prev
2/4 Next »

Cele mai citite