GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR

GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR, care ţinteşte toţi pasionaţii de tehnologie. Dispozitivul, cu design elegant, încorporează un touch screen color de 1,6 inch. Interfaţa, care recunoaşte diferitele gesturi, uşurează folosirea ceasului inteligent şi gestionarea diferitelor notificări venite de la smartphone.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR, la fel ca fratele mai mic, Chronos Eco, a fost proiectat să uşureze viaţa utilizatorilor, prin facilitarea accesului la cele mai folosite aplicaţii. Utilizat împreună cu un smartphone Android, ceasul inteligent oferă noi metode de interacţiune. Acesta permite navigarea în lista de muzică şi controlul melodiilor redate, direct de pe încheietură, o funcţie deosebit de utilă în mijloacele de transport în comun, aglomerate. Un alt avantaj în acest sens este şi radioul încorporat.

Pasionaţii de fotografie vor aprecia funcţia care permite operarea camerei din telefonul mobil cu ajutorul GOCLEVER CHRONOS COLOUR. De asemenea, noul dispozitiv poate îndeplini şi rolul de antrenor personal, datorită accelerometrului încorporat, care măsoară activitatea utilizatorului (distanţa parcursă, numărul de paşi efectuaţi, numărul de calorii arse etc.).

GOCLEVER ChronosColour

Ceasul inteligent poate primi notificări de la smartphone, pe o rază de 10 metri, permiţând utilizatorilor să fie la curent cu SMS-urile sau emailurile primite. Notificările pot fi personalizate pentru fiecare aplicaţie în parte şi pot fi oprite din aplicaţia dedicată, de pe telefon. Mai mult, CHRONOS COLOR permite şi iniţierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Pentru a uşura răsfoirea agendei virtuale din telefon, dispozitivul poate fi controlat prin voce. Ceasul inteligent include şi aplicaţii precum calendar, calculator, ceas de alarmă sau informaţii meteo.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR este rezistent la apă (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice), astfel funcţionarea lui nu este afectat de stropirea accidentală, de ploaie sau alte forme de umiditate. Temperatura optimă de funcţionare a dispozitivului este între 0 şi 50°C.

CHRONOS COLOUR este compatibil cu o multitudine de dispozitive mobile, care rulează sistemul de operare Android 4.4.0 sau o versiune mai recentă. Conexiunea cu smartphone-urile se realizează prin Bluetooth 4.0. Din motive de securitate, smartwatch-ul va anunţa utilizatorii când iese din raza de acoperire a smartphone-ului. Datorită încorporării funcţiilor avansate, s-a optat pentru o baterie de 350mAh, care permite funcţionarea activă a dispzitivului timp de 5 zile sau păstrarea lui în modul standby până la 2 săptămâni.

Având dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2 cm şi cântărind 60 de grame, noul GOCLEVER CHRONOS COLOUR va fi disponibil în oferta magazinelor de specialitate din luna Februarie, cu preţuri pornind de la 329 lei.

Cele mai citite