TP-LINK lansează Archer C9, router wireless, dual band, gigabit

TP-LINK lansează Archer C9, cel mai nou router wireless dual band gigabit. Având un design elegant, caracteristic familiei de produse Archer, noul dispozitiv oferă viteze wireless de până la 1,9Gbps. Router-ul este echipat cu un procesor cu două nuclee, tactat la 1GHz, antene dual band şi amplificatoare de semnal, fiind o soluţie pentru crearea unei reţele stabile pentru jocurile online şi pentru transmisia video Ultra HD 4K.

Archer C9 a fost conceput pentru a prioritiza traficul informaţional, cu scopul de a elimina blocajele ce pot apărea în reţea (lag), atunci când se conectează simultan mai multe dispozitive, reducând considerabil interferenţele externe. Aceste caracteristici asigură viteze de acces la Internet îmbunătăţite, o stabilitate crescută a întregii reţele şi o experienţă wireless superioară. La fel ca oricare router dual band din oferta TP-LINK şi Archer C9 oferă flexibilitatea a două reţele dedicate: banda de 2.4GHz este potrivită pentru navigarea pe Internet sau citirea de email-uri, în timp ce banda de 5GHz este rezervată aplicaţiilor consumatoare de resurse precum streaming-ul video HD sau jocurile online.

TP Link Archer C9

Archer C9 foloseşte tehnologia Beamforming pentru a identifica dispozitivele conectate şi pentru a direcţiona semnalul, în scopul obținerii unei conexiuni wireless cu stabilitate sporită. Cele trei antene dual band, detaşabile, garantează un semnal Wi-Fi puternic în întregul apartament. Conexiunile prin fir se realizează cu ajutorul celor cinci porturi (1WAN+4LAN) care suportă viteze de până la 1000Mbps. De asemenea, noul Archer C9 include şi un port USB 3.0, respectiv unul 2.0, pentru o partajare facilă a unei imprimante, a documentelor și a fișierelor media între dispozitivele conectate la reţea.

Aplicaţia pentru dispozitive inteligente cu iOS şi Android, Tether, oferă o interfaţă intuitivă pentru configurarea şi administrarea uşoară a routerului Archer C9. Printre funcţiile care se pot accesa prin Tether se numără setarea privilegilor pentru utilizatori, configurarea controlului parental şi stabilirea regulilor de acces.

Caracteristici esenţiale ale routerului Archer C9:
• Suport pentru 802.11ac
• Viteze wireless totale de până la 1,9Gbps, cu viteze de până la 1300Mbps în banda de 5GHz şi de până la 600Mbps în banda de 2,4GHz
• Trei antene dual band, detaşabile, pentru acoperire extinsă şi semnal stabil
• Tehnologia Beamforming pentru conexiuni Wi-Fi mai eficiente
• Procesor cu două nuclee, tactat la 1GHz
• Porturi USB 3.0 şi 2.0 pentru partajarea imprimantelor și a fișierelor în reţea
• Instalare uşoară
• Buton WPS pentru securizarea WPA
• Criptare WPA-PSK/WPA2-PSK pentru cea mai eficientă protecţie a reţelei wireless
• Control parental avansat, care permite blocarea individuală a paginilor web
• Funcția Guest Network asigură accesul Wi-Fi vizitatorilor, fără să compromită securitatea reţelei

TP-LINK Archer C9 va fi disponibil în România din luna februarie la preţuri pornind de la 739,99 RON (TVA inclus).

Cele mai citite