ASUS a lansat monitorul Designo MX27AQ

ASUS a anunțat Designo MX27AQ, un monitor WQHD, cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen. Ecranul de 27 inch, cu rezoluție 2560x1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare, comparativ cu un display similar Full HD. MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design premiat iF, fără ramă, cu profil ultra-subțire și o bază inspirată de cadranul solar.

MX27AQ dispune de un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching), cu un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminând alterările de culoare atunci când privim monitorul dintr-un unghi extrem. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free și Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor și efectele dăunătoare, în cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața calculatorului. MX27AQ vine cu filtru ASUS Blue Light formând un scut în fața luminii albastre nocive. Aceste filtre pot fi accesate ușor prin intermediul meniului afișat pe ecran.

Asus mx27aq  

Designo MX27AQ a primit premiul pentru design iF 2015 și are un profil suplu ce măsoară doar 1.25cm în cel mai subțire punct. Prin acest design economisește spațiul și îl face ideal pentru birou sau pentru sufragerie. Monitorul are un format fără ramă, cu o margine de numai 0.1cm.

SonicMaster rafinează fiecare detaliu acustic, pentru a oferi sunet de cristal cu voci distincte și o gamă mai largă de frecvențe. MX27AQ integrează ICEpower, tehnologia de la Bang & Olufsen, cipul MobileSound 3 și tehnologia ASUS SonicMaster pentru a reda un sunet incredibil prin intermediul celor două difuzoare stereo de 3 wați. MX27AQ dispune, de asemenea, de funcția ASUS AudioWizard, cu patru moduri prestabilite (Muzică, Film, Jocuri, Utilizator) pentru a se potrivi sarcinii în curs. Această funcție poate fi accesată cu ajutorul meniului afișat pe ecran (OSD).

Designo MX27AQ este compatibil cu cele mai multe dispozitive multimedia, având o varietate de intrări video, incluzând DisplayPort 1.2, două porturi HDMI și un port HDMI / MHL 2.0. Acesta din urmă le permite utilizatorilor să vizioneze conținutul stocat pe dispozitivele compatibile, direct pe ecranul MX27AQ și să încarce totodată telefonul mobil.

ASUS Designo MX27AQ va fi disponibil, începând cu luna martie, pe piețele din: Taiwan, Asia-Pacific, Europa și America de Nord. Prețurile pornesc de la 499USD și diferă de la o regiune la alta.

Cele mai citite