ASUS Strix Tactic Pro review - O tastatura mecanica robusta

Performanta

Atunci cand vorbim de comfort, tastatura nu este tocmai reusita. Are o constructie solida, iar tastele au exact tipul de feedback potrivit, fie ca le apesi pana la capat sau doar pana la punctul de actuare. In acelasi timp, lipsa unui wrist-rest este neplacuta. Am testat o multime de tastaturi mecanice ce nu aveau wrist-rest, iar in cele din urma, eram capabil sa trec peste. In cazul lui Tactic Pro, nu prea, din cauza ca are o garda extrem de inalta care nu este deloc comfortabila.

Conform spuselor celor de la ASUS, Tactic Pro beneficiaza de NKRO. Dupa ce am folosit vreo 3 modalitati de testare, sunt fericit sa anunt ca NKRO functioneaza cum ar trebui.

ASUS Strix Tactic Pro Key Test

Ceva ce merita mentionat este ca Strix nu are decat modul NKRO, asa ca 6KRO / 2KRO sau oricare alt mod de compatibilitate nu e valabil.

Gaming

S-ar putea sa cumperi o tastatura mecanica pentru gaming in primul rand, asa ca cred ca ai fi interesat de performanta sa in acest departament in primul rand. Chiar daca punem sub semnul intrebarii daca un periferic iti poate imbunatati performanta in timp ce te joci, de obicei aceste produse vin cu o multime de produse care macar schimba modul in care lucrezi. 

Sa-ncepem cu inceputul intai, optiunile de macro. O combinatie de maxim 32 de caractere este destul pentru multe jocuri, dar limita pare a fi extrem de ciudata. Am jucat extrem de mult Besiege in ultimele saptamani, si odata ce am descoperit mecanica mai complexa, aveam nevoie de o gramada de taste apasate in succesiune perfecta ca sa fac incheieturi la diferite masinarii sa mearga cum trebuie. Asta era un fel de situatie in care chiar am simtit lipsa unui macro de peste 100 de taste in lungime.

Folosind mech-ul alaturi de FN iti permite sa inregistrezi macro-uri fara sa folosesti softul, si chiar sa treci pe Game-Mode daca ai nevoie.

« Prev
5/6 Next »

Cele mai citite